20 Αυγούστου 2013

Αγριος πουλος για το "τουρκικο" ΜΕΓΚΑ

Κάποιες από τις παλιές σειρές του, απλά...δεν παλεύονται! Ό,τι και να παίζει "απέναντι" ο κόσμος αρνείται να πατήσει άλλο κουμπί στο τηλεκοντρόλ και αυτό κάτι δείχνει ειδικα για το MEGA που επιμενει ακομα και το καλοκαιρι στα τουρκικα σηριαλ!

Ειδικά φέτος, η πολλοστή επανάληψη του "Κωνσταντίνου και Ελένης" σημειώνει απίστευτα ποσοστά τηλεθέασης, αποδεικνύοντας, αυτό που λέμε κάθε καλοκαίρι (και όχι μόνο), σχετικά με τις παλιές καλές σειρές που αγάπησε ο κόσμος.

Έτσι, λοιπόν, χθες , με το "Κωνσταντίνου και Ελένης" , αλλά και το "Καφέ της Χαράς" η κυριαρχία του Χάρη Ρώμα είχε...αυτοκρατορικές διαστάσεις με ποσοστά πάνω από 40%! Είναι χαρακτηριστική η διαφορά των 40 μονάδων με το ΜΕΓΚΑ στις 16:00-16:15 (στο κοινό 15-44)!

Το μεγάλο κανάλι προβάλει το τούρκικο "Θανάσιμη ομορφιά", το οποίο γίνεται...σκόνη και θρύψαλλα από τον "παλιό και έμπειρο", Χάρη Ρώμα! Αποτέλεσμα: ΑΝΤΕΝΝΑ σημειώσατε 46,4% και ΜΕΓΚΑ σημειώσατε...6,2%!

Ο μέσος όρος ήταν 39,2% για τον ΑΝΤΕΝΝΑ με το "Κωνσταντίνου και Ελένης", την ώρα που το ΜΕΓΚΑ είχε 19,8% με το "Οι Άνδρες δεν υπάρχουν πιά". Την επόμενη ώρα, τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα, αφού το "Καφέ της Χαράς" κάνει μέσο όρο 43,7% (!), ενώ το τούρκικο του ΜΕΓΚΑ πιάνει το ταπεινό 8,4%...