19 Αυγούστου 2013

ΣΟΥΡΓΕΛΑ! Η Μέταλιστ πάει στη Γερμανία για... το ματς με τη Σάλκε

Η UEFA απέκλεισε την Μέταλιστ από τα πλέι οφ του Champions League με τον ΠΑΟΚ να παίρνει τη θέση του, οι Ουκρανοί προσέφυγαν στο CAS χωρίς να δικαιωθούν, ωστόσο έχουν καταθέσει νέα ένσταση στο CAS υποστηρίζοντας ότι έχουν νέα στοιχεία που τους δικαιώνουν. Την ίδια στιγμή ανακοινώνουν ότι η αποστολή της ομάδας για τη Γερμανία εν όψει του αγώνα της Τετάρτης με τη Σάλκε θα αναχωρήσει κανονικά!

Οι Ουκρανοί με στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook φιλοξενούν δήλωση του αντιπροέδρου της ομάδας, Κονσταντίν Ποβοβάροφ, ο οποίος αναφέρει τα εξής:

«Η αναχώρηση είναι προγραμματισμένη για αύριο το πρωί της 20ής Αυγούστου. Δεν έχει αναβληθεί. Περιμένουμε το απόγευμα και θα αποφασίσουμε. Πιστεύω ότι η ομάδα θα πετάξει αύριο πάντως. Η αναχώρηση είναι προγραμματισμένη για τις 10 ώρα Ουκρανίας. Η ομάδα θα πάει στο αεροδρόμιο της Κολονίας», είναι η δήλωση του Πιβοβάροφ.

Οι Ουκρανοί έχουν καταθέσει νέα ένσταση στο CAS υποστηρίζοντας ότι έχουν νέα στοιχεία που τους δικαιώνουν και η απόφαση αναμένεται την Τρίτη. Σχολιάζοντας το παραπάνω, αναφέρουν

«Σας θυμίζουμε ότι το δικαστήριο της Λοζάννης ανέβαλε για δεύτερη φορά την έφεση της Μέταλιστ για την απόφαση της επιτροπής προσφυγών, σχετικά με την μη συμμετοχή της ομάδας στο Champions League. Αύριο θα καθοριστεί αν η ομάδα θα συμμετάσχει η όχι στα play –off ».

Newsroom ΔΟΛ