27 Αυγούστου 2013

Το φλερτ μεταξύ Star & Real με ΣΥΡΙΖΑ και Αλέξη Τσίπρα

Ένα διακριτικό φλερτ μεταξύ των Μέσων του Χατζηνικολάου (Real News, Real FN, enikos.gr) και του σταθμού άφιξής του ίδιου του Ν.Χ. (Star) με τον ΣΥΡΙΖΑ έχει αρχίσει να αναπτύσσεται τον τελευταίο καιρό, με τη δημοσιογραφική πιάτσα να κάνει λόγο για προσπάθειες να χτιστούν γέφυρες επικοινωνίας.
Καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί μαύρο πρόβατο για τα περισσότερα συστημικά Μέσα και δεδομένης της αντιμνημονιακής, από τα δεξιά, πολιτικής που ασκούσε (επί Alter) και ασκεί το περιβάλλον Χατζηνικολάου, είναι προφανές ότι το Star μπορεί με άλλοθι την πολυσυλλεκτικότητα, να ανοίξει την πόρτα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ανάλογες προσπάθειες καταβάλλει και ο ΣΚΑΙ με ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με την Κουμουνδούρου. Στη διάνοιξη του καναλιού επικοινωνίας ΣΥΡΙΖΑ με Star πάντως πρέπει να έχει συναινέσει και η οικογένεια Βαρδινογιάννη η οποία δεν έχει μικροκομματικά συμπλέγματα και διατηρεί προφίλ “εθνικού ευεργέτη” που παρεμβαίνει πάντα για τη σωτηρία της χώρας.

Άλλωστε οι σχέσεις της οικογένειας Βαρδινογιάννη με τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ – σύμφωνα με τους γνωρίζοντες, χαρακτηρίζονται, κάτι παραπάνω από εξαιρετικές. Επιπλέον η παρουσία στο STAR της ρεπόρτερ Αννέτας Καββαδία που θα καλύπτει τον ΣΥΡΙΖΑ, υποδηλώνει τη διάθεση του καναλιού απέναντι στην Κουμουνδούρου.

http://www.antinews.gr/2013/08/27/225265