02 Αυγούστου 2013

Μπασκετμπολίστριες έκαναν «κερατάκια» στον Μπαράκ Ομπάμα! (vid)

Ανυποψίαστος ο πρόεδρος των ΗΠΑ πόζαρε στους φωτογράφους την ώρα που τα κορίτσια διασκέδαζαν κάνοντας τη γνωστή χειρονομία.

«Θύμα» δύο νεαρών αθλητριών, που... τόλμησαν να παραβούν το πρωτόκολλο και να διασκεδάσουν εις βάρος του, έπεσε ο Μπαράκ Ομπάμα.

Ο «πλανητάρχης» υποδέχτηκε την Πέμπτη τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Πανεπιστημίου του Κονέκτικατ, προκειμένου να βραβεύσει τις νεαρές μπασκετμπολίστριες για το όγδοο κολεγιακό πρωτάθλημα που κατέκτησαν, τον περασμένο Απρίλιο.

Ο Μπαράκ Ομπάμα πόζαρε για τους φωτογράφους, επιδεικνύοντας με καμάρι το τζάκετ της ομάδας με το όνομά του, που του χάρισαν τα νεαρά κορίτσια.

Κι ενώ κοιτούσε ανυποψίαστος τον φωτογραφικό φακό, μοιράζοντας απλόχερα χαμόγελα, δύο από τις κοπέλες της ομάδας αποφάσισαν να παραβούν το πρωτόκολλο και να διασκεδάσουν κι εκείνες, κάνοντας τη χειρονομία με τα γνωστά «κερατάκια» στον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Η ικανοποίηση που ένιωσαν η Στέφανι Ντόλσον και η Κία Στρόουκς, οι δύο τολμηρές αθλήτριες, κάνοντας «κερατάκια» στον Αμερικανό πρόεδρο είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

Ήταν τέτοια η χαρά της Ντόλσον, δε, που όταν επέστρεψε στο σπίτι της τη μοιράστηκε με όσους την ακολουθούν στο twitter: «Κάνοντας τα κερατάκια στον πρόεδρο! Πέρασα πάρα πολύ καλά με την ομάδα. Α, και ο πρόεδρος το ίδιο», έγραψε η μπασκετμπολίστρια, συνοδεύοντας το σχόλιο και με φωτογραφία από την ειδική τελετή που έγινε στον Λευκό Οίκο.

Από την πλευρά του, ο Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε σχολιάζοντας την επιτυχία των κοριτσιών: «Ως πατέρας δύο νέων, όμορφων, αθλητικών και ψηλών κοριτσιών, χαμογελάω πάντα όταν βλέπω τέτοιες ομάδες να εκπροσωπούν το σχολείο και τη χώρα τους τόσο καλά».



Μανιάνα Καλογεράκη
Protothema.gr