19 Σεπτεμβρίου 2013

Δεν υπάρχει σωτηρία όσο το πόπολο εξακολουθεί να υμνεί την 17Ν

Ο φόνος είναι παραλειπόμενο της δημόσιας τρέλας που εξακολουθεί να εθελοτυφλεί στην ίδια της την χαιρεκακία για το μπάχαλο που ονειρεύεται να ζήσει. Οι νεκροί αποτελούν ιδιοκτησία των κομμάτων. Το ΚΚΕ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ εξακολουθούν να ονειρεύονται τον υπαρκτό σοσιαλισμό, ανεμίζοντας ιδεολογικά λάβαρα εν μέση οδώ, καθώς χτυπούν αδιακρίτως στο παιδαριώδες συναίσθημα των πολλών που αναζητά δικαιοσύνη και πακτωλό χρημάτων.
Η οχλοκρατία, βομβαρδισμένη από την φαιοκόκκινη προπαγάνδα και το θεοσεβούμενο πρόσωπο της νεοναζιστικής φενάκης, αναζητεί γουναράδικα επειδή έχει μάθει να σκορπά αίμα για να πείσει και ουχί να προβληματίσει με επιχειρήματα και νηφαλιότητα. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ψηφίστηκε καθώς ο παλαιοκομμουνιστικός φασισμός, η απαξία των ορίων στην μεταναστευτική πολιτική και το αντιδημοκρατικό μίσος, ανθούν μετά την Μεταπολίτευση, ζητώντας απ’τους γηγενείς να ανοίξουν δρόμο στην επέλαση οντοτήτων που επιμένουν στις μπολσεβίκικες ιδεοληψίες, ελλείψει ευτυχίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, πιστός στο εμφυλιακό μοτίβο, παρεισφρέει με επιτυχία στις λαϊκές γειτονιές, χαρίζοντας υποσχέσεις που ξέρει ότι δεν πρόκειται να γίνουν. Ο στόχος του είναι η αυτοδυναμία με το μνημόνιο ανά χείρας επειδή γνωρίζει ότι το άλλοθι της άσφαλτης Αριστεράς δικαιολογεί τα πάντα, δεδομένου ότι τα λάθη της τελευταίας είναι κόκκοι άμμου εν συγκρίσει με το χιτλερικό μένος. Οι μνησίκακοι κήνσορες παίρνουν ήδη θέση στον καναπέ: από την μία πλευρά είναι αυτοί που προτρέπουν για εξέγερση στις πλατείες από την ασφάλεια του σπιτιού τους με χαλαρή στύση. Από την άλλη πλευρά είναι αυτοί που θεωρούν την μαρξιστική σοφιστεία, πανάκεια για όλα τα πολιτικά συγκείμενα, φοβούμενοι μην προδώσουν την κατήχηση που έλαβαν από την σοβιετική εγχώρια δράκα που εξακολουθεί να χαζεύει την Ρωσία με τηλεσκόπιο, καθώς οι τρούλοι-κρεμμύδια, η μούμια του Λένιν και τα χαρούμενα πρόσωπα των εργατών στην Χάγη το 1872, αναβαθμίζουν την ελπίδα σε μηχανή του κιμά, απαιτώντας πρωτίστως ψωμί και μέθη.

Κατά βάθος ουδεμία επιθυμία για βελτίωση των ανθρωπίνων δραστηριοτήτων υπάρχει. Οτιδήποτε πράττεται, διασταυρώνεται με την κομματική εκμετάλλευση, την γενικευμένη ηλιθιότητα και την αντίρρηση που θεωρείται πλέον μεταφυσικό ουσιώδες για την εκτόξευση μολότοφ και πετρών σε αστυνομικά τμήματα. Το πλιάτσικο σε εμπορικά μαγαζιά πιστοποιεί την βαθιά επιθυμία για κινητά τηλέφωνα της Apple, ακτιβισμό που προϋποθέτει ενημερωμένα λογισμικά με παλαιστινιακή παντόφλα, βεβιασμένη υπαιτιότητα για το πράσινο φως μεταξύ συντρόφων. Η θεωρία των άκρων υπάρχει και ο κοσμάκης αλυχτά τα ξημερώματα επειδή θέλει θέαμα στο τηλεοπτικό γυαλί για να κρύψει την ασχήμια του, το δύσοσμο χνότο του και την ικανότητά του να διακρίνει ότι ο υπερσυμβολισμός του καθημερινού νοήματος τον απαλλάσσει από την δική του ευθύνη αφού ψήφιζε δεκαετίες τον δικομματισμό, τραγουδώντας αντάρτικα ή εκφράζοντας την υποταγή στον Τέως με χουντικές απειρίες, ανάβοντας τσιγάρο με καλαματιανό οίστρο.

Δεν ξεχνώ ότι το πόπολο εξακολουθεί να υμνεί την 17Ν. Οι «αριστερές» σφαίρες εξάλλου δικαιολογούνται εν Ελλάδι, πρεζάκια ονειρεύονται όπλα, αναρχοφασίστες σοτάρουν την δεσπόζουσα στιγμή, που το γδάρσιμο αντιφρονούντων θα αποτελεί το απαύγασμα των αγώνων, μεταξύ ταξινόμησης τομαριών και καμένης γης στα ολιγομελή κολλυβοπάρτυ. Η Δημοκρατία έχει τα κατάλληλα όργανα και τους νόμους που τιμωρούν. Η Ελληνική Αστυνομία οφείλει να σοβαρευτεί και να πράξει αναλόγως. Το έγκλημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν θα μείνει ατιμώρητο. Όσο όμως η γελοιότητα της σοσιαλιστικής επανάστασης θάλλει· όσο τα ανθρώπινα δικαιώματα και η πολυπολιτισμικότητα δεν αντιλαμβάνονται ότι τα ήθη δεν μπορούν να υπερβαίνουν τον Νόμο· όσο η σχοινοτενής αμφισήμαντη υστερία ουρλιάζει για βαλκανικό μοιρολόι, μοιράζοντας updates αγγλιστί στα κοινωνικά δίκτυα εν είδει ακτιβιστικής παντοδυναμίας, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ο ΣΥΡΙΖΑ θα τροφοδοτούν μέχρι τελικής πτώσης το συντηρητικό μίσος εκατέρωθεν, που νομίζουν ότι η ανωριμότητα δεν αρκεί ως ελαττωματικότητα αλλά χρειάζεται πτώματα για να υπάρξει.

http://theelfatbay.net/?p=9344