10 Σεπτεμβρίου 2013

Κανέλλη σε Κωνσταντοπούλου: Ολα έχουν και όρια -Δεν θα σας ακούμε για 35 λεπτά

Στην περσινή κοινοβουλευτική χρονιά οι καβγάδες της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη έγραψαν ιστορία. Φέτος φαίνεται πως η Βουλή θα ζήσει ανάλογες στιγμές αλλά στη θέση του κ.Μακρογιαννάκη θα βρεθεί η Λιάνα Κανέλλη.

Η κόντρα των δυο κυριών εγκαινιάστηκε χθες στη επιτροπή που συζητείται ο κώδικας των δικηγόρων καθώς η κ.Κανέλλη κατηγόρησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για συντεχνιακή λογική. Σήμερα είχαμε νεο επεισόδιο λόγω του υπερβολικού χρόνου που κράτησαν οι ερωτήσεις της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ προς τους φορείς της επιτροπής για το δικηγορικό κώδικα. Η Λιάνα Κανέλλη που κάθονταν στο διπλανό έδρανο κάποια στιγμή δεν άντεξε και φώναξε. «Επιτέλους τελειώστε τις ερωτήσεις έχουν περάσει 35 λεπτά που ρωτάτε».

Η κ.Κωνσταντοπούλου δεν άφησε την πρόκληση αναπάντητη και της είπε «Αν θέλατε να πλοηγηθείτε να το λέγατε, προφανώς θέλετε να μιλήσετε γιατί έχετε κανονίσει να φύγετε». Η Λιάνα Κανέλλη ανέβασε και άλλες στροφές και της απάντησε «ούτε να πλοηγηθώ θέλω ούτε να φύγω αλλά δεν μπορείτε να ρωτάτε εσείς επί 35 λεπτά σαν να μην υπάρχει κανείς άλλος εδώ μέσα και εμείς να σας ακούμε με ευλάβεια. Όλα έχουν και όρια».