06 Σεπτεμβρίου 2013

Σίβυλλα alert! Ποιος έκανε φάρσα για βόμβα στο αθηναϊκό ξενοδοχείο που έμενε η Ζιζέλ;


Το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον πλανήτη, η βραζιλιάνα Ζιζέλ (τα κέρδη της σύμφωνα με το “Forbes” ξεπερνούν τα 42 εκατομμύρια δολάρια για το 2013) είχε επισκεφθεί πριν μερικά χρόνια την χώρα μας. Η καλλονή έφθασε στην Ελλάδα για την επίδειξη μόδας δημοφιλέστατης σχεδιάστριας. Τι έγινε όμως εκείνο το απόγευμα λίγο πριν η Ζιζέλ ανέβει στην πασαρέλα;


Το τηλεφώνημα
Το τηλεφωνικό κέντρο πολυτελούς ξενοδοχείου σε κεντρικότατο σημείο της Αθήνας δέχθηκε μία κλήση. Κάποιος ειδοποίησε ότι στην αίθουσα όπου θα γινόταν το fashion show με guest star την Ζιζέλ είχε τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός. Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου μετέφεραν τα bad news στην ταλαντούχα designer και το επιτελείο της.

Δημιουργήθηκε πανικός. Οι Ελληνίδες μοντέλες οι οποίες σύμφωνα με το πλάνο θα πλαισίωναν την super model στην πασαρέλα βγήκαν έντρομες από τα παρασκήνια. Πέρασαν μισοντυμένες σαν… χρυσόξανθες, εξτενσιούχες βολίδες από το lobby και βγήκαν στην πλατεία. Οι αστυνομικές δυνάμεις που έφθασαν λίγο αργότερα έκαναν εξονυχιστικό έλεγχο στους χώρους του ξενοδοχείου. Τελικά η όλη ιστορία ήταν μια ανόητη φάρσα (ίσως από άτομο το οποίο διατηρούσε κάποια επαγγελματική αντιζηλία με την designer) . Τα μοντέλα γύρισαν στην αίθουσα και το fashion show πραγματοποιήθηκε κανονικά. Η Βραζιλιάνα καλλονή η οποία αναγκάστηκε να περάσει αρκετή ώρα σε γειτονικό cafe, παρακολουθούσε μάλλον έκπληκτη τα γεγονότα. Σίγουρα κάτι ανάλογο δεν είχε συναντήσει στην εντυπωσιακή επαγγελματική της πορεία. Χιλιάδες χιλιόμετρα στις πασαρέλες των διασημότερων σχεδιαστών του πλανήτη. Βήματα νωχελικά, αισθησιακά, «στρωμένα» με εκατομμύρια δολάρια.

Μόνο δουλεία, όχι διακοπές!
Η επίσκεψη στην Ελλάδα ήταν περιπετειώδης. Η κ. Μπούντχεν σίγουρα θυμάται ακόμα το περιστατικό. Αντίθετα με άλλες διάσημες συναδέλφους της (Αλεσάντρα Αμπρόσιο, Αντριάνα Λίμα, Μπαρ Ραφαέλι, Ναόμι Κάμπελ) δεν ήρθε ποτέ για διακοπές στην Ελλάδα. Προτιμάει τις παραλίες του Μαλιμπού, το St. Barth, την Ίμπιζα. Φοβάται μάλλον τις κακόγουστες φάρσες. Είναι άλλωστε μια υπερπροστατευτική μητέρα δύο παιδιών.

ΤΟ ΒΗΜΑ