23 Σεπτεμβρίου 2013

Ας μην έλεγες μαλακί@ς να μη σε ξέσκιζε-Αντώνης Ρέμος: "Ο δημοσιογράφος της Bild με ξέσκισε"

Επικό πλυντήριο Τσαπανίδου: "Εσυ δηλ. ότι είπες στο ΝΑΜΟΣ το είπες για να τραβήξεις τα χαλινάρια σ' αυτούς που άνοιγαν τις σαμπάνιες"... Ρέμος: "Ακριβώς είπα το Σόιμπλε ανάπηρο για να τους πω "ντροπή ρε να πεθαίνει η Ελλάδα και εσείς να ανοίγετε σαμπάνιες"... Φυσικά μόκο για το ότι μάλλον ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΠΟ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΙ

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τότε που η Bild με δημοσίευμά της στράφηκε εναντίον του Αντώνη Ρέμου για τα σχόλια που έκανε σε συναυλία του για τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ωστόσο εκείνος ακόμα δεν το έχει ξεχάσει.

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης είχε πει στο Nammos: "Αυτά θα δει ο Σόιμπλε και θα περπατήσει ο άνθρωπος. Θαύμα παιδιά! Σηκώθηκε ο Σόιμπλε και περπάτησε".

Σχεδόν τρεις μετά, ο τραγουδιστής μιλώντας στην εκπομπή "Live U" φαίνεται πως παραμένει για εκείνον μια πολύ κακή ανάμνηση.

"Με έδωσαν 'βούτυρο στο ψωμί' δημοσιογράφων της Γερμανίας και συγκεκριμένα στη Bild", είπε, ενώ συνέχισε: "Αυτός ο δημοσιογράφος με ξέσκισε. Έγραψε αυτά που ήθελε να γράψει, αυτά που του απάντησα δεν τα έβαλε ποτέ. Είναι ο ίδιος δημοσιογράφος που πριν από δύο χρόνια ερχόταν στην Ελλάδα και πλήρωνε με δραχμές", σχολίασε τονίζοντας ότι δεν ήθελε να θίξει την αναπηρία του πολιτικού.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, αναφέρθηκε και στο "κυνηγητό" του ΣΔΟΕ που έκανε το καλοκαίρι στα νυχτερινά κέντρα της χώρας για τις αποδείξεις που δεν έκοβαν αρκετοί επιχειρηματίες.

"Ευθύνη έχουμε όλοι μας για την κατάσταση που βιώνουμε. Από εκεί και πέρα θεωρώ πως όση ευθύνη έχουμε αν δεν κόβαμε αποδείξεις, που πλέον δε γινόταν γιατί ήμασταν ο νούμερο ένα στόχος το καλοκαίρι που μας πέρασει, άλλη τόση ευθύνη είχε οποιοσδήποτε Έλληνας με επιχείρηση. Είναι άδικο. Υπάρχουν και οι βλάκες επιχειρηματίες (που δεν κόβουν αποδείξεις), αλλά αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε απόλυτα συνεπείς ως προς την επιχείρηση και την εφορία", τόνισε.

Τέλος, μίλησε και για τη συνεργασία του με την Άννα Βίσση τον ερχόμενο χειμώνα η οποία δε θα είναι στα νυχτερινό κέντρο.

"Τέλειωσαν τα μπουζούκια για εμάς και οι μεγάλες οι πίστες. Εμείς θα κάνουμε μια ανατρεπτική προσπάθεια. Μια μουσική παράσταση. Θα είναι νωρίς, 21.00-01.00 και τις Κυριακές 20.00 με 23.00" κατέληξε.

Δείτε το βίντεο με απόσπασμα της συνέντευξης.


Αντώνης Ρέμος: "Ο δημοσιογράφος της Buid με... από funked00