10 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Βορίδης σε μπαράζ εμφανίσεων στην τηλεόραση

Η Δευτέρας 9η Σεπτεμβρίου ήταν ψυχολογικά για πολλούς ο πρόλογος της έναρξης της νέας (μάχιμης) σεζόν, με το σύνολο του πολιτικού δυναμικού της χώρας να βρίσκεται στις επάλξεις, τα ΜΜΕ να κινούνται στον ρυθμό των νέων προγραμμάτων τους,και τους γονείς να ετοιμάζονται για τη νέα σχολική χρονιά για τα παιδιά τους.


Σε αυτό το πλαίσιο, αρκετοί πολιτικοί ξεκίνησαν από χθες την ανάπτυξη μιας ατζέντας δημοσίων παρεμβάσεών τους στα ΜΜΕ, με τον Μάκη Βορίδη να αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Ο πρώην υπουργός και νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή “Τώρα” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ με την Άννα Μπουσδούκου, ενώ χθες ήταν καλεσμένος του Γιώργου Οικονομέα και του Δημήτρη Καμπουράκη στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA”.

Ο βουλευτής της Περιφέρειας Αττικής αποτελεί ένα από τα στελέχη που και κατά την περσινή περίοδο σήκωσαν το βάρος της εκπροσώπησης της Νέας Δημοκρατίας στα ΜΜΕ, έστω κι αν δεν κατάφερε τελικά να εξασφαλίσει μια θέση στην κυβέρνηση συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ, που προέκυψε από τον ανασχηματισμό του καλοκαιριού.

ysterografa.gr