20 Σεπτεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ: Ψιτ! Καπερνάρος! Κατούρ@ και λίγο ρε νούμερο...

​Της κακομοίρας έγινε χθες το μεσημέρι μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο … Δύο πρώην συνεργάτες και σύντροφοι κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια «για τα μάτια» του…. Πάνου Καμμένου και των Ανεξάρτητων Ελλήνων!!!

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Β.Καπερνάρος συνάντησε στο περιστύλιο της βουλής τον...
πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ και νυν βουλευτή της ΝΔ Κώστα Μαρκόπουλο και του είπε «θα σου κάνουμε και εμείς μήνυση» με αφορμή την αγωγή που είχε καταθέσει ο τελευταίος όταν άγνωστοι είχαν τυπώσει αφίσες με τον τίτλο «Πολιτικός Απατεώνας» και τις είχαν κολλήσει έξω από πολιτικό του γραφείο στη Χαλκίδα. Ο κ.Μαρκόπουλος τότε ανταπάντησε «Θέλετε πόλεμο;;;» και εκεί άρχισε το τρελό πανηγύρι και ο οχετός των ύβρεων του νταή Καπερνάρου!!

«Θα σε γ@μης@» του είπε φωνάζωντας ο Β.Καπερνάρος.

Άμεση ήταν η αντίδραση του κ.Μαρκόπουλου, ο οποίος σε κόσμιο βέβαια ύφος απάντησε στις απειλές:

«Είσαι πολύ μικρός ..Εδώ δεν είναι Τρούμπα, εδώ είναι βουλή. Αν είσαι μάγκας μπες μέσα και πες το » είπε στον κ.Καπερνάρο!!

Ευτυχώς χάρη στην επέμβαση των ψυχραιμότερων, η συνομιλία έλαβε τέλος πριν οι δύο πολιτικοί καταλήξουν σε… χαστούκια!!!

Μαρκόπουλος: Λυπάμαι για όσα ειπώθηκαν

«Αυτός είναι ο διάλογος, λυπάμαι που είναι έτσι, αλλά αυτός είναι ο διάλογος» δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Μαρκόπουλος, στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου στο Extra3.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικό» του Άκη Παυλόπουλου, ο κ. Κώστας Μαρκόπουλος αναφέρθηκε στον έντονο διάλογο που είχε ο ίδιος με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Βασίλη Καπερνάρο.

«Το περιστύλιο της βουλής δεν μπορεί να είναι καλλιστεία, ούτε γελοιότητος, ούτε χαρακτηρισμών, ούτε τρούμπας», ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:



Καπερνάρος: Ήταν ένας αντρικός διάλογος

«Ειλικρινά δεν περίμενα αυτή την αντίδραση από τον κ. Μαρκόπουλο», δήλωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία στην εκπομπή «Αποκαλυπτικό» του Άκη Παυλόπουλου, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Βασίλης Καπερνάρος.

«Είχα βγει έξω για να μιλήσω με το γραφείο μου, και ήρθε δίπλα μου, ενώ μιλούσα εκνευρισμένος στο τηλέφωνό μου», ανέφερε ο κ. Καπερνάρος σχετικά με το περιστατικό που δημιουργήθηκε μεταξύ του ιδίου και του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Μαρκόπουλου.

«Μου μίλησε με έντονο ύφος και αντέδρασε με προκλητικό τρόπο, ενώ μου είπε πως αν θες πόλεμο θα τον έχεις» και συμπλήρωσε πως «είχαμε έναν έντονο διάλογο, ατυχέστατο αν θέλετε. Δεν ήξερα ότι θα έτρεχε στους φίλους του τους δημοσιογράφους για να αναδείξει το θέμα τηλεοπτικά.»

«Ήταν ένας αντρικός διάλογος» ανέφερε κλείνοντας ο κ. Καπερνάρος.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή: