27 Σεπτεμβρίου 2013

Προς ψήφιση το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο – Ταύτιση απόψεων μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Την τάχιστη κατάθεση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου στην Βουλή, προανήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χ. Αθανασίου. Ειδικότερα, αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ επισκέφτηκαν σήμερα το αρμόδιο υπουργείο, προκειμένου να ενημερωθούν από τον Χ. Αθανασίου για τις προθέσεις της ΝΔ ως προς το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.

Το κλίμα ήταν θετικό, καθώς αμφότερες οι πλευρές συμφώνησαν στην αναγκαιότητα κατάθεσης του νομοσχεδίου.

«Συζητήσαμε ειδικά για το ζήτημα που έχει ανακύψει από τη δραστηριότητα των νεοναζιστών και βεβαίως συζητήσαμε για το θέμα του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου που είναι κοινή η θέση και των δύο κομμάτων της συγκυβέρνησης γρήγορα να προωθηθεί στη Βουλή προς ψήφιση. Ήδη γίνονται οι απαραίτητες διεργασίες στο νομοσχέδιο αυτό και πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα είμαστε έτοιμοι να το καταθέσουμε στη Βουλή» υπογράμμισε μετά το πέρας της συνάντησης, ο Χ. Αθανασίου.

«Είναι κοινή πεποίθηση ότι πρέπει να επιταχυνθούν οι διαδικασίες, ούτως ώστε να έχουμε γρήγορα αποτελέσματα διότι μια τόσο σοβαρή υπόθεση δεν πρέπει να διαιωνίζεται. Πιστεύω ότι η Δικαιοσύνη κινείται με αποφασιστικότητα και νηφαλιότητα» κατέληξε.

www.bankingnews.gr