24 Σεπτεμβρίου 2013

Συνελήφθη ο αστυνομικός του Καραϊσκάκη... "φύλαγε" τον εξοπλισμό της ΕΛΑΣ στα γραφεία της ΧΑ

Στη σύλληψη ενός αστυνομικού, που τελεί σε διαθεσιμότητα, προχώρησαν άνδρες της Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας μετά από έφοδο που πραγματοποίησαν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο, όπου βρέθηκε εξοπλισμός της ΕΛ.ΑΣ..

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα agrinionews.gr τα γραφεία βρίσκονται ακριβώς απέναντι από το αστυνομικό μέγαρο και η έρευνα έγινε τις μεσημβρινές ώρες, στις 15:50, παρουσία Εισαγγελέα. Στα γραφεία βρέθηκε εξοπλισμός της ΕΛ.ΑΣ.

Ο εξοπλισμός ήταν αστυνομικού που υπηρετούσε σε τμήμα της Α.Δ. Αιτωλίας και τέθηκε σε διαθεσιμότητα για την εμπλοκή του στο επεισόδιο που προκλήθηκε στη λαική αγορά του Μεσολογγίου όντας τότε στη συνοδεία του βουλευτή Κώστα Μπαρμπαρούση. Την ώρα του ελέγχου στα γραφεία βρέθηκαν 17 φυσίγγια, πηλίκιο και μια επικαλαμίδα της Αστυνομίας, που πιθανότατα ανήκουν στον αστυνομικό που συνελήφθη, ενώ οι άνδρες της Ασφάλειας Αγρινίου βρηκαν ακόμη δυο κράνη, ξυλινες ράβδους των 50 εκατοστών, 28 ασπίδες, κοντάρια κλπ και προχώρησαν στην κατασχεση τους.