17 Σεπτεμβρίου 2013

Πανηγυρίζει γιατί κέρδισε η ομάδα της μένοντας γυμνόστηθη [βίντεο&εικόνα]

Ηταν η πρώτη νίκη της Μπρόντμπι στο φετινό πρωτάθλημα της Δανίας. Λογικό να... τρελαθούν οι οπαδοί της ομάδας που επιβλήθηκε της Οντάνσε. Στην κερκίδα όμως, όλοι είχαν μάτια μόνο για την Τάνια Ράσμουσεν. Τη φαν που πανηγυρίζει κάθε επιτυχία της Μπρόντμπι βγάζοντας την μπλούζα της. Με μία μικρή λεπτομέρεια. Μένει γυμνόστηθη, καθώς ποτέ δεν φορά σουτιέν.
Η Ράσμουσεν εξήγησε πως δεν πρόκειται για αυθόρμητη αντίδραση, αλλά για μία παράδοση που ξεκίνησε από στοίχημα με ένα φίλο της, στο οποίο συμφώνησε να αποκαλύψει στο γήπεδο το στήθος της όταν επιτέλους η Μπρόντμπι θα κερδίσει.

«Πάντα σηκώνω την μπλούζα μου όταν κερδίζουμε. Τώρα είχε περάσει πραγματικά πολύς καιρός από την τελευταία μας νίκη, οπότε ήταν ακόμη πιο υπέροχο. Ολοι στην κερκίδα με ξέρουν και μάλιστα με ρωτούν πριν από τα παιχνίδια αν θα τους δείξω το στήθος μου», είπε η Ράσμουσεν.

Οπως προκύπτει δεν είναι υπερήφανη μόνο για την ομάδα της αλλά και για το στήθος της- δώρο γιατρού και όχι της φύσης όπως είπε- για αυτό δεν διστάζει να το δείξει.