23 Σεπτεμβρίου 2013

Δημοσκόπηση για γέλια προκειμένου να φανεί ότι Δένδιας-Κασιδιάρης είναι στα ίσια

Ωραίος ο Πανάς! Βάζει 2 από τη ΝΔ με έναν από τα άλλα κόμματα για να μοιραστούν οι ψήφοι της ΝΔ και να φανεί ότι όλοι είναι στα ίσια... την άλλη φορά ας βάλει 5 από τη ΝΔ για να δείξει ότι όποιον κι να κατεβάσει η ΝΔ δεν θα περάσει στον 2ο γύρο μιας και θα τους βγάλει όλους στο 5%...

Δημοσκόπηση του καθηγητή Επαμεινώνδα Πανά του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών είδε το φως της δημοσιότητας με υποψηφίους για δημάρχους τους Νίκο Δένδια, Ηλία Κασιδιάρη, Σοφία Σακοράφα, Νικήτα Κακλαμάνη και Γιώργο Καμίνη.

Στην δημοσκόπηση του κ. Πανά καταγράφεται προβάδισμα του κ. Δένδια με 19,4% έναντι του 18,9% του Κασιδιάρη με την κ. Σακοράφα που μπορεί να προταθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθεί στην τρίτη θέση με 18,8%. Άλλο πρόσωπο συγκεντρώνει 16% και ο κ. Βορίδης 5,9%. Τα πρόσωπα για τον δήμο της Αθήνας επιλέχθηκαν με βάση δημοσιεύματα και όχι επίσημο χρίσμα που έχουν δώσει τα κόμματα.
Παράλληλα οι πολίτες βαθμολογούν κάτω από τη βάση τον κ. Καμίνη με 38,6 (50 είναι η βάση και άριστα το 100).

«Η Χρυσή Αυγή θα χτυπήσει στα ίσα τον δήμο της Αθήνας» είπε ο κ. Κασιδιάρης σε τηλεφωνική του παρέμβαση στην εκπομπή του καναλιού Extra3 όπου προβλήθηκε η δημοσκόπηση.