20 Σεπτεμβρίου 2013

Ρε Σίμο Κεδίκογλου, διορίζεις διευθυντές ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ στην ΕΡΤ και μετά περιμένεις να σε στηρίξουν οι νεοδημοκράτες;

Ο γνωστός και καταξιωμένος δημοσιογράφος - είχε την καλύτερη εκπομπή στην ΕΡΤ3, αλλά άλλο καλός δημοσιογράφος και άλλο διευθυντής - Παντελής Σαββίδης, θα οριστεί από τον Παντελή Καψή ως διευθυντής στη ΝΕΡΙΤ με ευθύνη τη Θεσσαλονίκη. Κάτι ως ο ...νέος Μπλιάτκας, ο νέος Χαλίφης στη θέση του
Χαλίφη. Ο Παντελής Σαββίδης όμως Σίμο Κεδίκογλου, είναι ταυτόχρονα και υποστηρικτής του Αλέξη Τσίπρα και εχθρός του Αντώνη Σαμαρά, για να μην γράψω κάτι άλλο χειρότερο. Δεν είχατε άλλον να βάλετε εκεί; Δηλαδή περιμένετε τώρα να σας στηρίξουν οι γαλάζιοι δημοσιογράφοι; ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΡΕΕΕΕ

Ρϊξτε μια ματιά εδώ :

Μια εξαιρετική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ στο μικρό υπαίθριο θεατράκι της Πλατείας Δημαρχείου, στο Κιλκίς. Την διοργάνωσε η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», με θέμα «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ». Εισηγητές ήταν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ3, Παντελής Σαββίδης και Απόστολος Λυκεσάς, καθώς κι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Αγαθοπούλου, ενώ συντονιστής ήταν ο συνάδελφος Γιώργος Περπερίδης, εκδότης της εφημερίδας ΜΑΧΗΤΗΣ και ΜΕΛΟΣ του ΣΥΡΙΖΑ.
Τόσο οι εισηγήσεις, όσο κι οι τοποθετήσεις πολλών απ` τους 50 περίπου συμμετέχοντες στην εκδήλωση, χαρακτηρίστηκαν από υψηλού επιπέδου προβληματισμό και κατάθεση απόψεων γύρω απ` το τεράστιο θέμα δημοκρατίας που τέθηκε με την προσπάθεια φίμωσης της ΕΡΤ, την καταστροφική πολιτική που ακολουθείται τα τελευταία χρόνια στη χώρα, το εκρηκτικό πρόβλημα της ανεργίας κα.
 Η εκδήλωση άνοιξε με την τοποθέτηση της κ. Αγαθοπούλου, η οποία περιέγραψε το πολιτικό πλαίσιο μέσα στο οποίο κινήθηκε η απόφαση της κυβέρνησης για κλείσιμο της ΕΡΤ, καθώς και οι μνημονιακές πολιτικές που ακολουθούν όλες οι τελευταίες κυβερνήσεις.
 «Η επίθεση ενάντια στις ζωές των ανθρώπων και στα δημοκρατικά τους δικαιώματα, δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί», κατέληξε η βουλευτής του νομού μας.
Με λογοτεχνικές αναφορές στο έργο του Φρανς Κάφκα, προσπάθησε να περιγράψει τον παραλογισμό που βιώνουμε μέσα σ` ένα σκοτεινό περιβάλλον γραφειοκρατίας και κρατικής επιβολής, ο κ. Λυκεσάς.
Καταθέτοντας τις προσωπικές του εμπειρίες για τον τρόπο που βιώθηκε στη περίπτωση της ΕΡΤ το σοκ της εξόδου στην ανεργία, ο ραδιοφωνικός παραγωγός της ΕΡΤ3 ήταν εξαιρετικά καυστικός, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του διαλόγου που αναπτύχθηκε, για όσα συμβαίνουν στην ΕΡΤ και στο τόπο μας.
 Τέλος, ο Αξιουπολίτης στη καταγωγή, Π. Σαββίδης, απέδωσε τα κοσμογονικών διαστάσεων φαινόμενα που συμβαίνουν στη χώρα, σ` ένα καλά σχεδιασμένο πρότζεκτ επιβολής σε παγκόσμια κλίμακα, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην απουσία ουσιαστικής αντίδρασης εντός της παραλυμένης από φόβο κι ανασφάλεια χώρας.
 «Έπαψα να πιστεύω στη θέληση των ανθρώπων ν` αντιστέκονται. Δεν ζητώ συμπαράσταση από κανέναν, δεν επιθυμώ τον οίκτο», είπε χαρακτηριστικά.
http://www.kilkis24.gr