28 Σεπτεμβρίου 2013

Παππάς κρυπτόμενος: «Η κυβέρνηση είναι εγκληματική οργάνωση»-Ηλιόπουλος: «Η Χρυσή Αυγή είναι ενωμένη σαν μια γροθιά»

Στον Real FM μίλησε πριν λίγο ο βουλευτής της ΧΑ και υπαρχηγός της «εγκληματικής οργάνωσης» όπως αναφέρει το πόρισμα του εισαγγελέα, Παππάς, εναντίον του οποίου υπάρχει ένταλμα σύλληψης. Μεταξύ άλλων είπε:

"Εγώ κυκλοφορώ ελεύθερος. Δεν είδα κανένα. Η κατοχική κυβέρνηση προβαίνει σε πρωτοφανείς παράνομες διώξεις εναντίον βουλευτών και με αυτά που κάνει θα έρθει η στιγμή που θα λογοδοτήσει ενώπιον του λαού. Η κυβέρνηση αυτή συνιστά μια εγκληματική οργάνωση που σε συνεργασία με την τρόικα καταστρέφει την πατρίδα. Ο Αντώνης Σαμαράς προσπαθεί να βυθίσει τη χώρα στο χάος και τον εμφύλιο πόλεμο. Αυτό δε θα γίνει".

Κινητοποιήσεις μελών τους έξω από τη ΓΑΔΑ, προγραμματίζει η Χρυσή Αυγή, με τον βουλευτή Π. Ηλιόπουλο, αναπληρωτή εκπρόσωπο τύπου, να έχει αναλάβει ρόλο συντονιστή μετά τη σύλληψη της ηγετικής ομάδας.

Ο ίδιος σε επικοινωνία με στελέχη και μέλη του ακροδεξιού κόμματος, δηλώνει πως «Η Χρυσή Αυγή είναι ενωμένη σαν μια γροθιά» καλώντας τους σε «εγρήγορση». Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται σύσκεψη των μελών της Πολιτικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, όσων δεν έχουν συλληφθεί έως στιγμής, το επόμενο διάστημα σε άγνωστο σημείο.

Στο 9μελές Πολιτικό Συμβούλιο, συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο Γ.Γ Νίκος Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές Γιώργος Γερμενής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Ηλίας Παναγιώταρος Γιάννης Λαγός και Ηλίας Κασιδιάρης. Οι τρεις τελευταίοι, έχουν ήδη συλληφθεί.