24 Σεπτεμβρίου 2013

Τα ΜΑΤ έτρωγαν μολότοφ και σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ έπρεπε να τις φάνε για να εμποδίσουν τους ΧΑυγίτες να πετάξουν πέτρες!

[Μόνο στη χώρα όπου η αριστερά τρομοκρατει πρακτικά και ιδεολογικά μπορεί να δημιουργηθούν τέτοια θέματα και να υπάρχουν τέτοιες απαιτήσεις: Σαν "διαδηλωτές" αναφέρονται οι αναρχοάπλυτοι που πέταγαν μολότοφ στα ΜΑΤ, τα οποία έπρεπε να τους γυρίσουν την πλάτη και να πάρουν στο κυνήγι τους ΧΑυγίτες τους οποίους εννοείται ότι πρέπει να ξέρουν προσωπικά και να τους αναγνωρίζουν ατάκα κι επί τόπου]


Τις στενές σχέσεις Χρυσής Αυγής και Αστυνομίας αποκαλύπτει το "Εθνος", δημοσιεύοντας φωτογραφικό ντοκουμέντο στο οποίο μέλος του Πυρήνα Νίκαιας εμφανίζεται δίπλα σε δυνάμεις των ΕΚΑΜ να πετά πέτρες.


Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της εφημερίδας, το άτομο με το κόκκινο αμάνικο μπλουζάκι είναι το ίδιο πρόσωπο που φωτογραφιζόταν παρέα με τον Γιώργο Ρουπακιά στην εθνικιστική κατασκήνωση στον ποταμό Νέδα.




Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στις φωτογραφίες εμφανίζονται άνδρες των ΜΑΤ να προσφέρουν κάλυψη (αυτός που έγραψε αυτή την παπαριά στην εφημερίδα εκμεταλλεύεται το ότι οι αναγνώστες της δεν έχουν τη δυνατότητα να δουν το βίντεο... για να γελάσουν με τα όσα λέει) σε μέλος της Χρυσής Αυγής, "σύντροφο" του Γ. Ρουπακιά, ο οποίος εμφανίζεται στη διαδήλωση του Κερατσινίου ως "αγανακτισμένος πολίτης" να πετάει πέτρες.

Την περασμένη Τετάρτη, είχε κάνει την εμφάνισή του στο διαδίκτυο, βίντεο στο οποίο ομάδα ατόμων εκτόξευε πέτρες ενάντια στους διαδηλωτές της αντιφασιστικής πορείας στο Κερατσίνι ενώ τα ΜΑΤ τους κοιτούσαν χωρίς να παρεμβαίνουν.

Σημειώνεται ότι διατάχθηκε έρευνα από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ για το εν λόγω περιστατικό ενώ με κακούργημα είναι αντιμέτωπος ένας εκ των συλληφθέντων.