19 Σεπτεμβρίου 2013

Α.Π.: "Γιατί και πως έδειρα τον Πάνο Καμμένο"

Τα ερωτήματα πολλά. Τόσο για το θάνατο του Παύλου Φύσσα, όσο και για τα όσα ακολούθησαν. Μία δολοφονία με πολιτικό χαρακτήρα, η οποία προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις τόσο από τον πολιτικό κόσμο, όσο και από την πλευρά των πολιτών.

Ανάμεσα στις πλέον ακραίες διαδοχικές αντιδράσεις ήταν και η επίθεση στον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων (στη φώτο με αίματα στο πουκάμισο, λέει, έξω απ' το νοσοκομείο, ότι τον έδειρε ο Πορτοσάλτε και η Μέρκελ), ο οποίος έκανε τη μαλακί@ να πάει, προκειμένου να φωτογραφηθεί στο σημείο της δολοφονίας... και οι αναρχικοί θα στέκονταν δίπλα του και θα τον κοίταζαν... ή τουλάχιστον έτσι το φανταζόταν...

Ο Α.Π., που βρισκόταν στο σημείο, περιγράφει αποκλειστικά και με κάθε λεπτομέρεια στο news.gr, την επίθεση στον Πάνο Καμμένο.

“Ήμουν ακριβώς απέναντι από το σημείο που δολοφόνησαν τον Παύλο. Ακριβώς εκεί, την ώρα που φτάνω, βλέπω περίπου 30 άτομα με ρόπαλα. Ο Καμμένος είχε δύο άτομα της ασφάλειας που τον πήγαιναν καροτσάκι για 150 μέτρα, ενώ ακολουθούσε μια μεγάλη μάζα διαδηλωτών, οι οποίοι τον ξυλοφόρτωναν”.

“Οι άνδρες της ασφάλειάς του δεν μπορούσαν να τον φυγαδεύσουν. Τον έβαλαν σε μία μηχανή για να μπορέσουν να απομακρυνθούν”.

Ο Α.Π., συνεχίζει να περιγράφει: “Όλα ξεκίνησαν όταν άκουσα να φωνάζουν: Ο Καμμένος!!!. Ξαφνικά είδα να τρέχουν πολλά άτομα προς το μέρος του”.

Ασκεί κριτική στον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων λέγοντας χαρακτηριστικά: “Δεν πας σε τέτοια συγκέντρωση. Ξέρεις ποιους θα συναντήσεις εκεί. Να κερδίσεις τι; Να κάνεις δήλωση από το σημείο της δολοφονίας για να κερδίσεις μερικές ψήφους;”.

“Με το που φώναξε ο πρώτος 'ντου', ήταν η δύναμη του όχλου που οδήγησε και τους υπόλοιπους. Άρχισαν να τον βρίζουν και μέσα σε δευτερόλεπτα έτρεξαν 40 άτομα κατά πάνω του. Έτσι λειτουργούν πάντα τα άκρα. Φωνάζει ένας και τρέχουν 10”, συμπληρώνει.

Εξηγώντας γιατί δέχτηκε την επίθεση ο Πάνος Καμμένος λέει: “Ήταν ένα χτύπημα απέναντι σε έναν πολιτικό, ο οποίος ανήκε σε διαφορετικό πολιτικό χώρο. Οποιοσδήποτε βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, της Χρυσής Αυγής, ακόμα και του ΣΥΡΙΖΑ ενδεχομένως μπορεί να πάθαινε το ίδιο. Εγώ ακολουθούσα τον όχλο. Μπροστά μου είδα μόνο να πέφτει ξύλο και πάνω ήταν οι 'δικοί' του που προσπαθούσαν να τον προστατεύσουν.

“Φώναζαν 'φύγε από εδώ. Άντε γαμ....'. Δεν νομίζω ότι θα προσέγγιζε κάποιος άλλος πολιτικός στο σημείο αν είχε λίγο μυαλό. Ήταν παράτολμο από την πλευρά του. Στο σημείο βρίσκονταν άτομα μαύρες και κόκκινες σημαίες(αναρχικοί) και άρα ήταν σχεδόν φυσικό επακόλουθο να συμβεί αυτό που συνέβη....”, καταλήγει ο Α.Π.

www.boxtv.gr/2013/09/18/panos-kammenos-me-aima-sta-royxa-kanei-dhlwseis-gia-thn-epithesh-poy-dexthhke/#.UjoIJ7ENhtw.twitter