05 Σεπτεμβρίου 2013

Φτανουν και οι τροχονομοι των αμερικανων: Τρία ρωσικά πολεμικά πλοία κατευθύνονται στην ανατολική Μεσόγειο... στο κατεβασμα θα καταλαβουν και την Πολη... οπως λεει η Προφητεια

Πέρασαν σήμερα τα στενά του Βοσπόρου - Πρόκειται για ένα πλοίο ηλεκτρονικού πολέμου και δύο μεγάλα αποβατικά σκάφη... για παν ενδεχομενο, μηπως και οι αμερικανοι χρειαστουν λιγη βοηθεια στο να πετσοκοψουν τους πρωην προστατευομενους του Πουτιν

Τα στενά του Βοσπόρου με προορισμό την Ανατολική Μεσόγειο πέρασαν σήμερα τρία ρωσικά πολεμικά πλοία, σύμφωνα με ρωσική στρατιωτική πηγή, την ώρα που παραμένει στο τραπέζι το ενδεχόμενο στρατιωτικής επέμβασης κατά του καθεστώτος της Δαμασκού.

Πρόκειται για το πλοίο ηλεκτρονικού πολέμου SSV-201 «Priazovie» που συνοδευόταν από τα αποβατικά σκάφη «Minsk» και «Novotcherkassk», σύμφωνα με φωτορεπόρτερ του Γαλλικού Πρακτορείου.

Το «Priazovie» είχε αναχωρήσει την Κυριακή από το λιμάνι της Σεβαστούπολης «για μια αποστολή στην ανατολική Μεσόγειο», σύμφωνα με ρωσική στρατιωτική πηγή που επικαλείται το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ίντερφαξ.