21 Σεπτεμβρίου 2013

ΦΩΤΟ: Υστερίες για το πρωτοσέλιδο του “Πρώτου Θέματος”, με τον ράπερ πριν ξεψυχήσει

Άλλο η δημοσίευση της φώτο και άλλο γιατί τη δημοσίευσε το παχύδερμο

Σάλος έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι στα social media, και ειδικότερα στο Twitter, μετά την προδημοσίευση της αυριανής πρώτης σελίδας της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”, που απεικονίζει τον 34χρονο Παύλο Φύσσα, λίγο πριν ξεψυχήσει, μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε από τον Γιώργο Ρουπακιά στο Κερατσίνι.

Στη φωτογραφία απεικονίζεται, με θολωμένο πρόσωπο το θύμα της δολοφονικής επίθεσης, στην αγκαλιά της αγαπημένης του, η οποία προσπαθεί να κλείσει τις πληγές του.

Τη φωτογραφία τράβηξε αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος προσπάθησε να ξεπεράσει το σοκ που υπέστη και το ξεπέρασε πουλώντας τη για μερικές χιλιάδες ευρώ στο Πρώτο Θέμα που ελπίζει να τα βγάλει πουλώντας μερικά φύλλα παραπάνω....

Η δημοσίευση της φωτογραφίας από το “Πρώτο Θέμα”, στο βασικό πρωτοσέλιδό του, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο Twitter, όχι μόνο μεταξύ ανωνύμων χρηστών των social media, αλλά και επωνύμων, όπως και δημοσιογράφων, πολλοί εκ των οποίων καλούσαν τη νέα διοίκηση της ΕΣΗΕΑ να παρέμβει.

Ουσιαστικά πρόκειται περί ηλίθιας κουβέντας καθώς η φώτο είναι ντοκουμέντο ενός γεγονότος που απασχολεί όλη την Ελλάδα και στο μέλλον θα την βλέπουμε όπως βλέπουμε τη φώτο του νεκρού Λαμπράκη ή του διαδηλωτή στη Θεσσαλονίκη το 1936 που ενέπνευσε τον Ρίτσο να γράψει τον Επιτάφιο ή τη φωτογραφία του Eddie Adams που βραβεύθηκε με Pulitzer και δείχνει τον αρχηγό της αστυνομίας του Βιετνάμ Στρατηγό Nguyen Ngoc Loan να εκτελεί τον Βιετκόνγκ Nguyen Van Lém και έγινε αφίσα στα χέρια των αντιπάλων του πολέμου στο Βιετνάμ


Όποιος θέλει να δει τη φώτο μπορεί να τη δει εδώ