13 Σεπτεμβρίου 2013

Επιμένει ο Μπάμπης να φρικάρει τα κομμούνια: Δεν με φοβίζουν τα social media, μια σοβαρότερη Χρυσή Αυγή να συνεργαστεί με τη ΝΔ [βίντεο]

Ο δημοσιογράφος του Σκάι και της Καθημερινής Μπάμπης Παπαδημητρίου απάντησε ότι δεν φοβάται τα social media που ξεσηκώθηκαν με την πρότασή του να συνεργαστεί μετεκλογικά μια «σοβαρότερη Χρυσή Αυγή» με τη ΝΔ για να εμποδίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει.

Μιλώντας στον Σκάι και στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου ο Μπάμπης Παπαδημητρίου επέμεινε ότι ο ίδιος έθεσε απλώς ένα ερώτημα με ποιό τρόπο μπορεί να δημιουργηθεί μια συντηρητική κυβέρνηση ώστε να αποφευχθεί ενδεχόμενη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ που θα έβγαζε τη χώρα από την Ευρωπαϊκή Ενωση και το ευρώ.

Ο δημοσιογράφος επέμεινε ότι «μια σοβαρότερη Χρυσή Αυγή» θα μπορούσε να συνεργαστεί μετεκλογικά με τη ΝΔ για τη δημιουργία μιας κυβέρνησης και πρόσθεσε ότι δεν τον τρομάζουν οι αποδοκιμασίες στα social media.



Ο Ηλίας Κασιδιάτης απάντησε με άρθρο του στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής πως δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστούν με προδότες, κλέφτες, υπαλλήλους των τοκογλύφων και των Γερμανών κ.λπ γνωστά αστεία...