13 Σεπτεμβρίου 2013

Η Γκουίνεθ Πάλτροου ανταλλάσει καυτά φιλιά με την κολλητή της... (VIDEO & ΦΩΤΟ) - See more at: http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/624600/I-Ggoyineth-Paltrooy-antalasei-kafta-filia-me-tin-kolliti-tis-VIDEO-FOTO.aspx&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a&gws_rd=cr&ei=CUszUuPnK4jQhAeKmYHIAw#sthash.RFyH8SD5.dpuf


Αναστάτωσαν τον κόσμο σε πριβέ πάρτι μαζί με την Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ

Μια έκπληξη επιφύλασσε για τους φαν του Χόλιγουντ και της γνωστής Γκουίνεθ Πάλτροου (που ξέρει πως να προκαλεί) το πάρτι των διασήμων στα Χάμπτονς, όπου διάσημοι σταρ γιόρτασαν μια νέα σειρά ρούχων παρουσία της Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ.


Το βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο αποκαλύπτει τη στενή-φιλική σχέση που έχει η Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ με τη διάσημη ηθοποιό Γκουίνεθ Πάλτροου με την οποία αντάλλαξαν καυτά φιλιά στο στόμα!

«Μερικές φορές στη ζωή βρίσκεις μια φιλενάδα που γίνεται αδερφή σου. Κάποια που σε καταλαβαίνει. Που είναι όσο ειλικρινής όσο και αγαπημένη. Που έχει τις ίδιες απόψεις για τη ζωή, τις ίδιες αξίες. Που είναι σαν σωσίβιο όταν ζεις σε μια χώρα που έχεις υιοθετήσεις, αλλά δεν είναι η πατρίδα σου. Που τυχαίνει ταυτόχρονα να είναι ξεκαρδιστική και λίγο πονηρή και που προσπαθεί πάντα να ισορροπήσει τα πάντα, όπως κι εσύ. Που είναι επίσης μια από τις αγαπημένες σου σχεδιάστριες μόδας, με αδίστακτο μάτι και κάνει τέλεια, τέλεια πράγματα. Η Στέλλα είναι αυτό το κορίτσι και πολλά παραπάνω».



Αυτό είναι το ερωτικό γράμμα, σύμφωνα με το flix.gr, της Γκουίνεθ Πάλτροου στη Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ, με την οποία συνεργάστηκε για μια νέα μικρή σειρά ρούχων με το όνομα «Goop» και για το λανσάρισμα της οποίας διοργάνωσε ένα english garden party στα Χάμπτονς με υψηλούς καλεσμένους.

Στο πάρτι παραβρέθησαν επίσης μεγάλα ονόματα από το Χόλιγουντ και από τον λαμπρό κόσμο της μουσικής, όπως η Κάμερον Ντίαζ, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, η Ναόμι Γουοτς, ο Κρις Μάρτιν, αλλά και η μητέρα της Γκουίνεθ Πάλτροου, η υπέροχη Μπλάιθ Ντάνερ, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και πολλοί άλλοι.

Δείτε το βίντεο…