31 Οκτωβρίου 2013

Δεν έχει πάτο ο ξεπεσμός Κυριάκου!! Δεν διώχνει ούτε τους 1000+ "ολυμπιονίκες" που μπήκαν απ' το παράθυρο

[Και ωραία να έλεγε "ποιοι είναι πραγματικοί ολυμπιονίκες ή παγκόσμιοι πρωταθλητές με μετάλλια, ελάτε εδώ και πάρτε ένα μπόνους" θα το καταλαβαίναμε... αλλά και τους 1000 ρε αθεόφοβε;;; Έλεος ρε πούστ@ μου! Ούτε ο Αλέξης να σουνα!]

Με τις έντονες διαμαρτυρίες τους οι διορισμένοι στο δημόσιο αθλητές πέτυχαν μία νίκη στον τομέα της διαθεσιμότητας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τροποποίησε τη ρύθμιση που τους αφορούσε και πλέον θα μοριοδοτούνται για τη διαδικασία επιλογής των προς μετάταξη ή μεταφορά υπαλλήλων.

Η νέα ρύθμιση δεν εξαιρεί από τη διαθεσιμότητα τους αθλητές οι οποίοι διορίστηκαν στο δημόσιο χάρη στις διακρίσεις τους, αλλά τους πριμοδοτεί για τοποθέτησή τους σε νέα θέση στο δημόσιο. Σύμφωνα με την απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, θα παίρνουν 20 μόρια κατά την αποτίμηση προσόντων των προς μετάταξη υπαλλήλων.

Η απόφαση υπεγράφη από την κ. Μητσοτάκη πριν από την εκδήλωση διαμαρτυρίας που έκαναν οι αθλητές την Τετάρτη έξω από το κτίριο του υπουργείου, ενώ στη συνέχεια έδωσαν ψήφισμα στη Βουλή.

Πηγή: Βήμα