01 Οκτωβρίου 2013

Η σύζυγος του «Καιάδα» απασχολεί στον φούρνο της 15 Αλβανούς... ε, έχει ξεχάσει να πληρώσει και 470.000 στο ΙΚΑ

Πείτε ότι θέλετε οι πατριώτες του κ@λου δεν κιοτεύουν ρε! Θα χύσουν το αίμα τους για να υποστηρίξουν τους Αλβανούς (Βορειοηπειρώτες είναι κι αυτοί όπως η γυναίκα του Λαγού... έτσι θύματα;) εργαζόμενους του Καιάδα... παιδιά γερά μη μασάτε: «ΑΙΜΑ (αλβανικό). ΤΙΜΗ και να τσεπώνουμε και κάτι τι»

Μια σοκαριστική αποκάλυψη για την επιχείρηση της συζύγου του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιώργο Γερμενή (τον γνωστό Καιάδα) κάνει σήμερα η εφημερίδα «Τα Νέα».
Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του ο Χρήστος Παπαχρήστος, σύμφωνα με έγγραφο του ΙΚΑ η σύζυγος του «Καιάδα», Ευγενία Χρήστου (εικόνα) διαθέτει με τον πατέρα της ονόματι Χρήστου Ανδρέα, οικογενειακή επιχείρηση αρτοσκευασμάτων. «Κατά το ΙΚΑ η επιχείρηση απασχολεί ΜΟΝΟ (!) Αλβανούς , 15 τον αριθμό αλλά εδώ και καιρό έχει ξεχάσει να πληρώσει τις εισφορές.

Αυτή η παράλειψη έχει ανεβάσει το ποσό της οφειλής στα 470.00 ευρώ». Η οικογενειακή επιχείρηση διαθέτει τέσσερα αρτοποιεία-δυο στην περιοχή της Αθήνας, ένα στον Πειραιά και ένα στον Νέο Κόσμου, επί της οδού Βουλιαγμένης. Στην επιχείρηση εργαζόταν και ο Γερμενής ο οποίος, δεν είχε κανένα πρόβλημα να συναγελάζεται με Αλβανούς.