17 Οκτωβρίου 2013

Αλέκα:«Δεν αναγνωρίζουμε τη Βουλή-Το σφυροδρέπανο το σηκώνουμε και το πιστεύουμε» aka «θα σας σφάξουμε αλλά όχι ακόμα»

Φυσικά όλες οι καραγκιόζηδες υπουργοί και δικαστικοί κάνουν τους μαλάκ@ς και κοιτάνε την Παπαρήγα να τους φτύνει κατάμουτρα χωρίς να τολμάνε να βγάλουν άχνα...

Αίσθηση (sic! Στους μαλάκ@ς που έχουν το κεφάλι μέσα στην άμμο σίγουρα προκάλεσε αίσθηση) προκάλεσε η ομιλία της Αλέκας Παπαρήγα στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την άρση χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής σε περίπτωση άσκησης δίωξης εναντίον στελεχών του ΚΚΕ για εγκληματικές ενέργειες.


Η Αλέκα Παπαρήγα είπε ότι το ΚΚΕ θα ψηφίσει παρών στην τροπολογία και δεν θα υπερψηφίσει επειδή δεν επιθυμεί να βοηθήσει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να ενισχύσουν το νομικό τους οπλοστάσιο.

«Αυτό το κοινοβούλιο δεν το παραδεχόμαστε ούτε ως περιεχόμενο, ούτε ως τρόπο ανάδειξης... ασχέτως που συμπεριφερόμαστε καλά.
Δε φοβόμαστε αλλά δεν μπορούμε να εξισώσουμε τα πραξικοπήματα...
Οπωσδήποτε δε θέλουμε από την άλλα πλευρά να θεωρηθεί αθώα η Χ.Α. και γι΄ αυτό ψηφίζουμε παρόν! Όμως να μην χαϊδεύουμε τα αυτιά των ψηφοφόρων γιατί ένα μέρος ψήφιζε συνειδητά και ήξερε τι ψήφισε».

Παράλληλα επιτέθηκε και στον Νίκο Δένδια λέγοντας «από γιαούρτι έως βόμβες όλα ανήκουν στις τρομοκρατικές ενέργειες. Θα βάλουν στο ίδιο τσουβάλι τη συνειδητή επιλογή δολοφονίας Φύσσα; Θα το εξισώσουμε με το γιαούρτι, συγγνώμη που θα το πω, με τη ροχάλα...;».

Μάλιστα υποστήριξε που η τροπολογία δεν θα μπορέσει να χρησιμοποιηθεί εναντίον του λαϊκού κινήματος «Δεν θα βγάλετε άκρη μαζί μας. Εμείς δεν είμαστε Χρυσή Αυγή που πήγαινε και έλεγε «διακοσμητικός είναι ο αγκυλωτός σταυρός». Εμείς το σφυροδρέπανο το σηκώνουμε και το πιστεύουμε!».