27 Οκτωβρίου 2013

Θρίλερ αν θα πάει ο Μπένυ στην παρέλαση... ο Άκης μια φορά, ειδοποίησε ότι δεν μπορεί να πάει

[Η φώτο είναι από παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, όχι πριν πολλά χρόνια...]

Tην εκτίμησή του ότι ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Υπουργός Εξωτερικών και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος δεν θα παραστεί στην παρέλαση με αφορμή όσα έχουν γίνει γύρω από την πρόσκληση του Περιφερειάρχη κ. Απ. Τζιτζικώστα στην Χρυσή Αυγή και τις ''κουφές '' δηλώσεις του που ακολούθησαν,εξέφρασε.με δηλώσεις του ο Γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας ΠΑΣΟΚ, Δ. Καρύδη, στον Real FM.

Ο κ.Δημήτρης Καρύδης με αφορμή την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ που ζητά την παραίτηση του κ.Απ. Τζιτζικώστα είπε αρχικά ο κ. Καρύδης αναφερόμενος στον Περιφερειάρχη :''Λυπάμαι που ένας νέος άνθρωπος, όλες αυτές τις μέρες, αντί να καταλάβει το λάθος του και να το πάρει πίσω, συνέχεια κλιμακώνει τη συμπεριφορά του".Και πρόσθεσε:

''Έχει τινάξει την παρέλαση στον αέρα. Έχει καταφέρει με τη στάση του να έχει απομονωθεί πλήρως και όλοι να τον καταδικάζουν και να του ασκούν έντονη κριτική."Η Νέα Δημοκρατία και η κυβέρνηση πρέπει να πάρουν πολύ καθαρή θέση πάνω σε αυτό το θέμα και να το στιγματίσουν και να το καταδικάσουν πλήρως και να απομονώσουν αυτόν τον άνθρωπο", είπε ακόμα, ενώ τέλος εκτίμησε:

"Δεν πιστεύω ότι θα πάει στην παρέλαση αύριο ο Ευάγγελος Βενιζέλος".

Αργότερα,όπως μετεδωσε το ''Μέγκα'', από άλλες πηγές αναφερόταν ότι ούτε κ Βενιζέλος,που δεν θα εκπροσωπούσε έτσι και αλλιώς την κυβέρνηση, δεν θα παραστεί στην παρέλαση όπως δεν θα παραστεί όυτε άλλο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ