01 Οκτωβρίου 2013

Ο Παπαμιμίκος είπε στον Φαήλο να ζητήσει συγγνώμη... απ΄τα σκυλιά

Πράγματι ο Φαήλος αναγνώρισε μετά τις επισημάνσεις του Παπαμιμίκου, ότι ο όρος "σκυλολόι του ΣΥΡΙΖΑ" ήταν προσβλητικός για τα σκυλιά και τον απέδωσε στην ένταση της στιγμής και την υπερβολή του Facebook... Οι δυο τους συμφώνησαν πως ο όρος "ύαινες του ΣΥΡΙΖΑ" είναι πιο δόκιμος για την περίσταση και δεν προσβάλει και τις ύαινες, οπότε στο εξής...

Την πόρτα των κεντρικών γραφείων της Νέας Δημοκρατίας πέρασε το απόγευμα ο γνωστός δικηγόρος Φαήλος Κρανιδιώτης, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τα όσα ανάρτησε χθες στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.


Ο κ. Κρανιδιώτης, που κλήθηκε ως μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, συνάντησε το Γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Παπαμιμίκο, ο οποίος του επεσήμανε πως οι απόψεις αυτές, δεν απηχούν τις επίσημες θέσεις του κόμματος.

Από την πλευρά του ο γνωστός δικηγόρος, σύμφωνα με πληροφορίες, τόνισε πως κάποια από τα λεγόμενα του παρερμηνεύθηκαν ώστε να δημιουργηθούν εντυπώσεις, ενώ σημείωσε πως η ένταση που καταγράφηκε δεν ήταν τίποτε άλλο παρά η υπερβολή που χαρακτηρίζει πολλές φορές το facebook. Η κουβέντα πάντως φαίνεται να κινήθηκε σε καλό κλίμα και το θέμα μάλλον κλείνει εδώ.

newsbomb.gr