22 Οκτωβρίου 2013

Γιος πασίγνωστου εφοπλιστή κατήγγειλε στις αρχές την επιχείρηση απαγωγής του από τρεις κουκουλοφόρους!

Εναν αληθινό εφιάλτη έζησε έξω από το σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας τα ξημερώματα της προηγούμενης Πέμπτης ο 22χρονος Αλέξανδρος Λαιμός, γιος του εφοπλιστή Νικόλαου Λαιμού. Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στην Αστυνομία, τρεις κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε βάρος του με σκοπό να τον απαγάγουν!

Μάλιστα, όπως ισχυρίζεται αφού τον έδεσαν ένας από αυτούς τον μαχαίρωσε.

Όλα συνέβησαν στις 04:00 τα ξημερώματα στο πάρκινγκ του σπιτιού του, που βρίσκεται στην οδό Μαυρομματαίων, στο Πεδίον του Αρεως.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso, ο ανυποψίαστος νεαρός επέστρεφε με το αυτοκίνητό του από διασκέδαση όταν τον πλησίασαν τρεις κουκουλοφόροι. Οι τρεις άγνωστοι κακοποιοί, που γνώριζαν καλά την ταυτότητα και την οικογενειακή κατάσταση του 22χρονου, φαίνεται πως είχαν κρυφτεί, χωρίς να τους πάρει κανένας είδηση μέσα στο πάρκινγκ της πολυκατοικίας και περίμεναν καρτερικά για ώρες μέχρι την επιστροφή του νεαρού από τη νυχτερινή του διασκέδαση.

Μόλις είδαν το σπορ αυτοκίνητο να καταφτάνει και να μπαίνει στο πάρκινγκ, φόρεσαν τις μαύρες κουκούλες τους και επιτέθηκαν στο νεαρό. Η σκηνή, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην κατάθεσή του ο 22χρονος θύμιζε σενάριο χολιγουντιανής ταινίας.

Οι τρεις άντρες, που φορούσαν σκούρα ρούχα, πλησίασαν τον 22χρονο και με την απειλή μαχαιριού και λεκτικών απειλών κατάφεραν γρήγορα να τον ακινητοποιήσουν. Αρχικά, τον έδεσαν με σχοινιά και στη συνέχεια επιχείρησαν να του φορέσουν κουκούλα στο κεφάλι. Ωστόσο, ο Αλέξανδρος Λαιμός αντέδρασε έντονα, καθώς αντιλήφθηκε πως είχε μπροστά του απαγωγείς. Στην προσπάθειά του να ξεφύγει, κατάφερε και φώναξε, ενώ ένας από τους κακοποιούς, προκειμένου να τον φοβίσει ακόμα περισσότερο, του επιτέθηκε με το μαχαίρι, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει -ευτυχώς ελαφρά- στο σημείο της κοιλιάς.

Τον έσωσαν οι κραυγές των γειτόνων

Οι φωνές του «σήκωσαν» στο πόδι τη γειτονιά και γρήγορα κάποιοι βγήκαν στα μπαλκόνια τους προκειμένου να δουν τι ακριβώς είχε συμβεί. Οι τρεις κουκουλοφόροι, οι οποίοι κατάλαβαν ότι είναι πλέον εκτεθειμένοι, έριξαν τον νεαρό στο έδαφος και τράπηκαν σε φυγή. Αμέσως οι γείτονες κάλεσαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έφθασαν στο σημείο.

Την υπόθεση έχουν αναλάβει οι άνδρες της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι προσπαθούν να ενώσουν το παζλ της περίεργης υπόθεσης που έχει προκαλέσει σοκ στην οικογένεια, καθώς εκφράζει φόβους ότι έχει βρεθεί στο στόχαστρο κακοποιών.