21 Οκτωβρίου 2013

Θυμήθηκε τα νιάτα του με τα γκομενάκια ο Πρόεδρος: «Μαζί σου Πόπη και το λίγο είναι πολύ»

Το κοπλιμέντο του Καρατζαφέρη που ... πάγωσε την Τσαπανίδου και η ατάκα «Αν ο Σαμαράς αλλάξει πολιτική, εγώ θα σφουγγαρίσω τις σκάλες του Μαξίμου »

Επιστρέφει στην πολιτική σκηνή, αλλά και στα τηλεοπτικά πλατό δριμύτερος ο Γιώργος Καρατζαφέρης και η εμφάνισή του πριν από λίγο στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου ήταν ... χαρακτηριστική των προθέσεών του.

Η επιστροφή του είχε απ’ όλα. Μέχρι και ρομαντικές και αγρίως ροζ ατάκες από τον Πρόεδρο προς την όμορφη Πόπη Τσαπανίδου, την οποία άφησε ... άφωνη με την απίστευτη ατάκα του!

Προς το τέλος της συνέντευξης η δημοσιογράφος ευχαρίστησε τον Γιώργο Καρατζαφέρη και του ζήτησε συγνώμη καθώς ο χρόνος της ήταν περιορισμένος λόγω της επικαιρότητας. Και φυσικά ο πρόεδρος ... απάντησε: Μην στεναχωριέσαι Πόπη μου ... Μαζί σου και το λίγο είναι πολύ»!

Τα είπε όλα ο Πρόεδρος!

Αν ο Σαμαράς αλλάξει πολιτική, εγώ θα σφουγγαρίσω τις σκάλες του Μαξίμου

«Η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές» τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρης, μιλώντας στην εκπομπή του STAR Live U και την Π.Τσαπανίδου.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ υποστήριξε πως το κόμμα του κάνει μια δυνατή επιστροφή στα πολιτικά πράγματα, τονίζοντας ωστόσο πως η χώρα  δεν πρέπει να πάει  σε εκλογές,  αλλά «μόνη λύση σήμερα είναι να αντιληφθεί ο πρωθυπουργός να κάνει μια μεγάλη αλλαγή πολιτικής».

«Κάνω έκκληση στον πρωθυπουργό να αλλάξει πολιτική» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Καρατζαφέρης, προειδοποιώντας ότι σε διαφορετική περίπτωση «θα πτωχεύσει και ο κ.Σαμαράς και η κοινωνία και η Ελλάδα».

Μάλιστα ο κ.Καρατζαφέρης επανέλαβε πως θα σφουγγάριζε ακόμη και τις σκάλες του Μαξίμου αν άλλαζε πολιτική ο Σαμαράς, αφού όπως τόνισε «είναι  βρώμικα τα βήματα του Πόλ Τόμσεν και όλων αυτών…»

Ο κ.Καρατζαφέρης υποστήριξε πως αν και συμμετείχε στην κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ωστόσο ο ίδιος ποτέ δεν συνεργάστηκε όπως είπε με την τρόικα, αντιθέτως τους κατήγγειλε, ενώ τόνισε πως έχει μετανιώσει «σφόδρα»  για την συμμετοχή του σε εκείνη την κυβέρνηση.

«Εγώ άλλα είχα συμφωνήσει και άλλα έκαναν αυτοί ….για αυτό και έφυγα» πρόσθεσε

Τέλος, ο κ.Καρατζαφέρης εκτίμησε πως «αυτά που γίνονται και θα γίνουν τα έχει υπογράψει ο Σαμαράς», τονίζοντας πως η «Ευρώπη οδηγείται προς το μαρασμό».

star.gr και parapolitika.gr