30 Οκτωβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ: Όταν ο Κασιδιάρης αποθέωσε Κωνσταντοπούλου, Γλέζο

Ζωή Κωνσταντοπούλου και Μανώλης Γλέζος διαφοροποιήθηκαν από την κομματική γραμμή και δεν υπερψήφισαν την τροπολογία για τη διακοπή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής. Και αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Ηλία Κασιδιάρη να τους... ευχαριστήσει.

Το βράδυ της Τρίτης, στη Βουλή, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως «ψήφισε και με τα δυο χέρια» την τροπολογία και τον πρόεδρο του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα πως έχει γίνει «το καλύτερο δεκανίκι της μνημονιακής εξουσίας».

Διαχώρισε όμως τους δυο βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Βρέθηκαν δυο έντιμοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό οφείλω να το πω, οι οποίοι δεν ανέχτηκαν την κατάλυση του Συντάγματος και αντέδρασαν».

«Να μη μιλάει ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ για εγκληματικές οργανώσεις, να δει τους δυο δικούς του βουλευτές που διώκονται για οικονομικά εγκλήματα, να πει δυο λόγια για τους νεκρούς της Marfin, για αυτούς που διέπραξαν το έγκλημα και αυτή τη στιγμή δεν είναι προφυλακισμένοι. Είναι γνωστοί αλλά είναι ελεύθεροι», κατέληξε.