12 Οκτωβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ: Απίστευτο ξύλο μεταξύ Περουβιανών σε αγώνα της εθνικής τους εναντίον της Αργεντινής!!

Απίστευτο! Κατά τη διάρκεια του αγώνα Αργεντινή-Περού, η εξέδρα των φιλοξενουμένων "πήρε φωτιά" με οπαδούς της Αλιάντσα Λίμα να δέρνονται ανελέητα με ομολόγους τους της Σπόρτινγκ Κρίσταλ (video)!

To φαινόμενο της βίας στα γήπεδα έχει... ξεφύγει στην Αργεντινή, με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιρικές αρχές να έχουν πάρει εδώ και μερικά χρόνια την απόφαση να διεξάγονται τα παιχνίδια με οπαδούς μόνο της γηπεδούχου ομάδας.

Αυτό φυσικά δεν ισχύει στα διεθνή παιχνίδια, όπως για παράδειγμα στην αναμέτρηση της Αργεντινής με το Περού για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014, με το "Μονουμεντάλ" να υποδέχεται πέρα από τους Αργεντίνους φιλάθλους και εκδρομείς από το Περού.

Το εντυπωσιακό στο συγκεκριμένο ματς είναι πως ενώ τα μέτρα ασφαλείας δούλεψαν στην εντέλεια και δεν συνέβη το παραμικρό μεταξύ των οπαδών Αργεντινής και Περού, ουδείς μπορούσε να διανοηθεί πως θα ξεσπούσε... εμφύλιος μέσα στον πυρήνα των φιλοξενουμένων φιλάθλων.

Ναι, έγινε και αυτό. Όπως αναφέρει η αργεντίνικη "Ole", κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου έγινε "χαμός" στην εξέδρα που φιλοξενούσε οπαδούς του Περού, καθώς αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους υποστηρικτές της Σπόρτινγκ Κρίσταλ με εκείνους της Αλιάντσα Λίμα!

Οι δύο αυτές περουβιανές ομάδες έχουν διαχρονική αντιπαλότητα και η συνέρευσή κάποιων εκ των οπαδών τους στο "Μονουμεντάλ" είχε ως αποτέλεσμα να εκτυλιχτούν στιγμές... απείρου κάλλους στους διαδρόμους εντός του γηπέδου και να υπάρξουν μάλιστα αρκετοί τραυματισμοί.

Δύο μάλιστα οπαδοί δέχτηκαν αμέτρητες κλωτσιές και έχασαν τις αισθήσεις τους, για να διακομιστούν λίγη ώρα αργότερα σε νοσοκομείο.

Δείτε το video με τα επεισόδια μεταξύ των οπαδών του Περού στις εξέδρες του γηπέδου της Ρίβερ Πλέιτ: