12 Οκτωβρίου 2013

Ά. Γεωργιάδης σε Στρατούλη: «Με εμένα μπάλα λαϊκισμού δεν θα παίζετε…»

Στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ εμφανίστηκε σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης. Μίλησε για όλους και για όλα (όσο βέβαια τον άφησαν ο Αυτιάς και η Μάγδα…)

Για τα 30εκ. Ευρώ που έγιναν 6,5εκ Ευρώ ως δαπάνη του κράτους για το αίμα.
Για...
τους αξονικούς τομογράφους στα νοσοκομεία που δεν δούλευαν (ή τους είχαν χαλάσει) και οι οποίοι διορθώνονται σταδιακά.
Για τα γενόσημα που αρχίζουν όλο και περισσότερο να κερδίζουν το μερίδιο αγοράς που πρέπει και άρα βοηθούν στην εξοικονόμηση δαπανών διατηρώντας το ίδιο επίπεδο υγείας.

Αντί να γκρινιάζουμε όλη την ημέρα και να αντιδικούμε, δεν πάμε να κάνουμε και καμιά δουλειά να σώσουμε τη χώρα; ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις.

Στην εκπομπή παρενέβη και ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος για το SOS που εκπέμπει το κέντρο Υγείας της Στυλίδας. Ο Άδωνις σημείωσε τη σπουδαιότητα των αγροτικών ιατρείων. Τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός να κλείσει αγροτικό ιατρείο και ότι αντίθετα δίνονται κίνητρα για να μπορέσουν να «θωρακιστούν» με ανθρώπινο δυναμικό και κυρίως ιατρούς. «θα επανέλθει ο θεσμός του υποχρεωτικού αγροτικού για τους ιατρούς» δήλωσε χαρακτηριστικά

Βέβαια, από τη συζήτηση δεν θα μπορούσε να λήψει ο συνολικός πολιτικός σχολιασμός ειδικά όταν στο πάνελ υπήρχε και ο κος Δ. Στρατούλης από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Άδωνις ανέφερε χαρακτηριστικά:

Το μείζον ζήτημα τώρα είναι να φύγουμε από τον εφιάλτη. Όταν ξεπεράσουμε τον σκόπελο τότε μπορούμε να κοιτάξουμε πίσω για να δούμε τι έφταιξε.

Όταν αφήσαμε για πάρα πολλά χρόνια στην κοινωνία μας να επικρατήσει η αντίληψη ότι η βία είναι μορφή αγώνα, μην μας κάνει έκπληξη πως φτάσαμε στη Χρυσή Αυγή.

Οι νόμοι σε αυτή εδώ τη χώρα θα εφαρμόζονται και όποιος σπάσει ή καταστρέψει θα υποστεί τις συνέπειες του νόμου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μόνος του βάζει τον εαυτό του στο άλλο άκρο, μη αποδοκιμάζοντας τοποθετήσεις στελεχών του.

Οι κάτοικοι της Ιερισσού έχουν όλο το δικαίωμα να διαμαρτύρονται για την επένδυση του χρυσού. Δεν έχουν δικαίωμα όμως να καίνε το αστυνομικό τμήμα και ο ΣΥΡΙΖΑ να μιλάει για λαϊκό αγώνα.

Όποιοι δεν θέλουν τα 25ευρώ στα νοσοκομεία, όταν μάλιστα υπάρχουν εισοδηματικά κριτήρια, θέλουν να μην υπάρχει δυνατότητα στο κράτος να βοηθήσει όσους δεν έχουν για τα νοσήλειά και τα φάρμακά τους.

Και ο Άδωνις τελείωσε λέγοντας:

Εγώ δεν είμαι σαν τους άλλους κε Στρατούλη. Με εμένα μπάλα λαϊκισμού δεν θα παίζεται…

www.rightnews.gr/blog/2013/10/12/ά-γεωργιάδης-εγώ-δεν-είμαι-σαν-τους-άλ/