20 Οκτωβρίου 2013

«Μπούρδες λέει ο Καμμένος»

Σκληρούς χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησε ο πρόεδρος του κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ», Χρήστος Ζώης κατά του Γιάννη Στουρνάρα, του Πάνου Καμμένου και του Γιώργου Παπανδρέου από την Θεσσαλονίκη.
Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή της «Βεργίνα Τηλεόραση», ο κ. Ζώης υποστήριξε ότι το ΠΑΣΟΚ θα πάρει μαζί του τη ΝΔ καθώς «θα συντριβεί στις επόμενες εκλογές».

«Ο κ. Βενιζέλος ξέρει ότι θα συντριβεί στις εθνικές εκλογές. Στην κοινωνία θεωρείται το ΠΑΣΟΚ ως ο απόλυτος καταστροφέας. Το ΠΑΣΟΚ θα πάρει μαζί του και τη ΝΔ», δήλωσε ο κ. Ζώης.

Σχολίασε πως ο κόσμος της ΝΔ είναι «εκτεθειμένος και προδομένος». «Βλέπει ότι έτρεξε για να κάνει κουμάντο ο κ. Βενιζέλος και η παρέα του», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Επίτροπος ο Στουρνάρας»
«Ο κ. Στουρνάρας είναι ένας επίτροπος που φορά την προβιά του υπουργού Οικονομικών», σημείωσε ο πρόεδρος του νεότευκτου κόμματος.

Επεσήμανε ότι ο κ. Στουρνάρας ήταν από τους πλέον στενούς συνεργάτες του κ. Σημίτη, εκ των πρωταγωνιστών στην υποτίμηση του εθνικού νομίσματος για να μπούμε στο ευρώ και στο επιτελείο των «Greek Statistics».

«Προδοσία από Παπανδρέου»
«Φτάσαμε εδώ που φτάσαμε γιατί κυρίως υπήρξε προδοσία», υποστήριξε ο κ. Ζώης.

Τόνισε μάλιστα ότι ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου «είχε πάρει απόφαση να οδηγήσει την χώρα στο ΔΝΤ, την ίδια ώρα που έλεγε ότι υπάρχουν λεφτά».

«Μπούρδες λέει ο Καμμένος»
«Ο κ. Καμμένος μας εξαπάτησε και αποδείχθηκε ανεπαρκής. Το non paper ήταν μια υπόγεια απόπειρα συνεννόησης με τον κ. Σαμαρά» τόνισε ο πρόεδρος του κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ».

«Ο κ. Καμμένος λέει πολλές μπούρδες. Αλλά αυτές δεν δεσμεύουν ούτε τον ίδιο», πρόσθεσε.

Ο Χρήστος Ζώης χαρακτήρισε, τέλος, ιδιαίτερη προσωπικότητα τον Γιάννη Μπουτάρη, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα στηρίξει την υποψηφιότητά του για τον δήμο Θεσσαλονίκης.

«Πολιτεύεται με έναν τρόπο που συνεχίζει να προκαλεί. Η αίσθηση που έχω είναι ότι ξεπερνάει και τα εσκεμμένα. Είναι προφανές ότι δεν θα στηρίξουμε τον Γιάννη Μπουτάρη» τόνισε.

http://www.naftemporiki.gr/story/717973