17 Οκτωβρίου 2013

Και τι λέτε; Μαλακ@ες; Καμμένος: Μιλάμε με τον ΣΥΡΙΖΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Για τα μετεκλογικά σενάρια συνεργασίας μίλησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ξεκαθαρίζοντας τη θέση του κόμματός του.

«Με αυτή τη Νέα Δημοκρατία, της άκρα δεξιάς, δεν έχουμε καμία σχέση. Δεν πρόκειται να κυβερνήσουμε ποτέ με κανένα κόμμα που πιστεύει στο μνημόνιο. Ξεκάθαρα πράγματα. Αρα λοιπόν αποκλείονται και το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία. Εκτός αν...
έχουν ανατρέψει τον Σαμαρά, δεν στηρίζουν τον Γεωργίου -σε αντίθεση με το να αδειάζουν τον Καραμανλή για τα στατιστικά στοιχεία- πιστεύουν ότι το μνημόνιο και η δανειακή σύμβαση σε μια νύχτα τελειώνει, τότε ναι μπορούμε να συνεργαστούμε», δήλωσε ο κ. Καμμένος στην πρωινή εκπομπή του Anti1.

Και πρόσθεσε: «Μιλάμε και με τον ΣΥΡΙΖΑ και με τα άλλα αντιμνημονιακά κόμματα και με ανεξάρτητους βουλευτές οι οποίοι βεβαίως είναι κατά του μνημονίου. Στο θέμα του ΣΥΡΙΖΑ, εγώ χάρηκα που άκουσα τον κ. Τσίπρα, στην εκπομπή του κ. Χατζηνικολάου, να λέει ότι το βράδυ που θα βγει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα υπάρχει μνημόνιο. Θα ήθελα να ακούσω και για την δανειακή σύμβαση μαζί, αλλά προϋπόθεση για να υπάρχει οποιαδήποτε συνεργασία σε επίπεδο κυβέρνησης κεντρικής είναι τα εθνικά θέματα».