01 Οκτωβρίου 2013

Το ΠΑΣΟΚ ζει και βασιλεύει και στην ΔΤ... που θα πάει όμως; Κάποτε θα κυβερνήσει και η ΝΔ

Πράσινη επέλαση στον μεταβατικό φορέα της “ΔΤ” – Όργιο τοποθέτησης “ημέτερων” με τις γνωστές πρακτικές του ΠΑΣΟΚ

Τις παλιές (κακές) ημέρες της πασοκοκρατίας στη δημόσια τηλεόραση ξαναζεί ο μεταβατικός φορέας της “ΔΤ” στην οποία καταφεύγουν “πράσινοι” όλων των συνιστωσών του ΠΑΣΟΚ, δημοσιογράφοι και διοικητικοί, εφευρίσκοντας ταχυδακτυλουργικά τρικ για να παρακάμψουν τις νόμιμες διαδικασίες και τα γνωστά, μαγικά κόλπα (στα οποία είναι μανούλες) για μια θέση στον ήλιο του οριστικού οργανισμού, της ΝΕΡΙΤ.


Το θέμα της στελέχωσης τόσο του μεταβατικού (ΔΤ) όσο και του οριστικού φορέα (ΝΕΡΙΤ) έχει απασχολήσει τόσο το Μαξίμου όσο και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά που φέρεται να έχει δεχθεί οχλήσεις και παράπονα για “επιτροπές” που αλληθωρίζουν, για διαβλητές διαδικασίες, για πράσινες ατζέντες και προώθηση ημετέρων από την παλιά φρουρά της ΕΡΤ. Έτσι πλην των προσλήψεων που είχαν προηγηθεί του διαγωνισμού, με τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ να έχουν καταλάβει τα γραφεία της διεύθυνσης Προγράμματος και τον γνωστό πρώην, νυν και αεί ΠΑΣόκο διευθυντή ενημέρωσης να κάνει κουμάντο στην επιλογή προσώπων και θεμάτων, αποκαλύπτονται νέα σκάνδαλα με φωτογραφικές πρακτικές που δεν συνέβαιναν ούτε την εποχή του Τσοβόλα…

Πολλοί επιτυχόντες βρέθηκαν ψηλά στη βαθμολογία, χωρίς να έχουν ουσιαστικά προσόντα. Είχαν όμως καλό βαθμό αποφοίτησης όχι από Πανεπιστήμια, αλλά από Ι.Ε.Κ Δημοσιογραφίας, δίνοντάς τους προβάδισμα έναντι άλλων με μεταπτυχιακά και διδακτορικά. Τις καταγγελίες χαρακτηρίζει ανυπόστατες ο υφυπουργός δημόσιας τηλεόρασης, Π.Καψής ενώ από το γραφείο του Γκίκα Μάναλη, τηρείται σιγήν ιχθύος.

Τα μέλη του Εποπτικού Συμβουλίου (Θ.Φορτσάκης, Α.Δαμιανίδη, Α.Ζούλας, Τ.Καραπαναγιώτη, Λ.Καρυτινός, Σ.Σιμόπουλος και Χρ.Χωμενίδης) αδυνατούν να εντοπίσουν το κατάλληλο πρόσωπο για τη θέση του προέδρου-διευθύνοντος συμβούλου αλλά και τα μέλη του Δ.Σ. της ΝΕΡΙΤ. Και αυτό γιατί παίζονται πολιτικά παιχνίδια, μπαίνουν πράσινες τρικλοποδιές και παρεμβάλλονται εξαιρετικά προπονημένοι στο άθλημα της αδιαφάνειας, στελέχη. Το χούι βγαίνει τελευταίο.

Υ.Γ. Που θα πάει …εν θα γίνει κάποτε κυβέρνηση και η ΝΔ!

http://www.antinews.gr/2013/10/01/228947