17 Οκτωβρίου 2013

Περαστικά στο ΠΑΣΟΚ: Ο Δ. Αβραμόπουλος για τις παρελάσεις

Τη δική του απάντηση σε όσα ακούγονται περί χορηγιών στις παρελάσεις, έδωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Αρνήθηκε ότι τίθεται οποιοδήποτε θέμα χορηγιών, κάνοντας λόγο για δωρεές, για τις οποίες μάλιστα έχει ο ίδιος δεχθεί πέντε διαφορετικά τηλεφωνήματα.
Παρέπεμψε μάλιστα και στην πρακτική που αποτελούν οι δωρεές στην Ελλάδα, αναφερόμενος στον Ζάππα, τον Σίνα κ.α. στο παρελθόν. "Χορηγοί ήταν όλοι αυτοί;", αναρωτήθηκε.

Αναφερόμενος στο θέμα που έχει προκύψει με τις παρελάσεις, ο κ. Αβραμόπουλος, εκμυστηρεύθηκε την προσωπική του πρόταση περί μίας και μόνης παρέλασης τον χρόνο, εναλλάξ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, που θα πρέπει όμως κατά τον ίδιο να είναι πλήρης.

Αναφέρθηκε άλλωστε στο φρόνημα των πολιτών που κρατείται ψηλά, ακόμα και από αντίθετους ιδεολογικά στις παρελάσεις που καμαρώνουν όμως τα παιδιά τους όταν τα στέλνουν στην παρέλαση του σχολείου. Όσο για την κριτική που δέχεται για τα καύσιμα, υποστήριξε ότι δεν θα κριθεί από αυτό η σταθερότητα της οικονομίας.

Ρεπορτάζ: Ζαφειριάδου Μαριτίνα
real.gr