02 Οκτωβρίου 2013

Παναγιώταρος: Τυχαία γεγονότα και αστειότητες στο κατηγορητήριο

Λίγο πριν τις τέσσερις τα ξημερώματα ολοκληρώθηκε η απολογία του δεύτερου εκ των τεσσάρων βουλευτών της Χρυσής Αυγής που ήταν προγραμματισμένο να απολογηθούν την Τρίτη, του Ηλία Παναγιώταρου.

Κατά τη διάρκεια της τετράωρης απολογίας του ο κατηγορούμενος για συμμετοχή και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Παναγιώταρος, σύμφωνα με το Mega, τήρησε την ίδια στάση που είχε κρατήσει νωρίτερα και ο Ηλίας Κασιδιάρης τονίζοντας ότι η δίωξη είναι πολιτική και όχι ποινική και αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες χαρακτήρισε το κατηγορητήριο «αστείο» υποστηρίζοτνας ότι στοιχειοθετήθηκε στη βάση τυχαίων γεγονότων και σε ψευδομαρτηρίες. Υποστήριξε ότι όλα όσα αναφέρονται σε αυτό είναι μυθεύματα και σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Ερωτώμενος για τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα Γιώργο Ρουπακιά δήλωσε πως δεν τον γνωρίζει και ότι τον έχει δει μόνο σε κάποιες φωτογραφίες.

Kλείνοντας την απολογία του ανέφερε πως είναι 40 ετών, ότι νιώθει ικανοποιημένος από τη ζωή του και υπερήφανος που είναι μέλος της Χρυσής Αυγής, σημειώνονας, παράλληλα, ότι είναι πατέρας ενός παιδιού και ότι περιμένει και δεύτερο.