06 Οκτωβρίου 2013

Δένδιας: Υπήρξαν διεφθαρμένοι αστυνομικοί που συνεργάζονταν με τη ΧΑ

Και νέες έρευνες για τη Χρυσή Αυγή προαναγγέλλει σήμερα, μέσω συνέντευξής του στην «Καθημερινή της Κυριακής», ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας.«Υπήρξαν διεφθαρμένοι αστυνομικοί που συνεργάζονταν με τη Χ.Α.», λεει χαρακτηριστικά..

«Οι έρευνες δεν σταματούν μόνο στις συγκεκριμένες περιπτώσεις, για τις οποίες έγιναν προσωρινές κρατήσεις» τονίζει και προσθέτει πως «ό,τι είναι δυνατόν να διερευνηθεί, θα διερευνηθεί και δεν θα μείνει τίποτα που να μην ελεγχθεί». Ο υπουργός επιβεβαιώνει ότι «διεφθαρμένοι αστυνομικοί, μεταξύ άλλων, συνεργάζονταν με τη Χρυσή Αυγή» και γι’ αυτό η πολιτική εντολή είναι «πλήρης κάθαρση, ώστε να μην υπάρχει υπόνοια σκιάζουσα τη μεγάλη πλειοψηφία των εντίμων αστυνομικών».

Ο κ. Δένδιας τονίζει ότι συνιστά προσβολή για τη Ν.Δ. το να διανοείται και μόνο κάποιος πως είναι δυνατόν να αποτελέσει κοινοβουλευτικό εταίρο της Χρυσής Αυγής, κάνει γνωστό ότι στο εξής δεν θα απαντά σε ερωτήσεις του συγκεκριμένου κόμματος, από τη στιγμή που η Δικαιοσύνη έχει κρίνει ότι υπάρχει ζήτημα σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, ενώ χαρακτηρίζει εξαιρετικά μικρόψυχη την αντιμετώπιση του θέματος από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ για το ενδεχόμενο να επωφεληθεί πολιτικά η κυβέρνηση.
Διαφήμιση

Πηγή: http://www.skai.gr