14 Οκτωβρίου 2013

Γιαυτό το άρθρο συνελήφθη ο Γ. Παπαχρήστος...


Για το παρακάτω άρθρο συνελήφθη ο δημοσιογράφος Γ. Παπαχρήστος μετά από μήνυση του Π.Καμμένου... Το άρθρο εκτός από τις εκκρεμότητες του Καμμένου με τη δικαιοσύνη αναφέρεται και σε μια άλλη υπόθεση (φαγοπότι ΕΣΠΑ μέσω ΜΚΟ που έχει στήσει η ιστοσελίδα ellines.com... μασάνε από παντού οι αλήτες...) που αφορά έμμεσα τον Νίκο Χατζηνικολάου

Μια παλιά παραγγελία του κ. Πεπόνη:

Εως τότε και με αφορμή το γεγονός ότι συναπαντήθηκα τυχαία προχθές σε αίθουσα της Ευελπίδων με τον πρόεδρο του κόμματος «Π. Καμμένος και Σία Ανεξάρτητοι Ελληνες» Π. Καμμένο (κατηγορούμενος σε ακόμη μία αγωγή εναντίον του - πάλι για την υπόθεση των CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, στην οποία τον έχει καταδικάσει ήδη ο Αντρίκος Παπανδρέου), ανέσυρα από το αρχείο μια ξεχασμένη υπόθεση. 

Πρόκειται για κατάσταση «ελεγχομένων πολιτικών προσώπων από το ΣΔΟΕ», στην οποία το όνομα του αγαπημένου προέδρου βρίσκεται στην 7η θέση.Πρόκειται, όπως σημειώνεται, για έρευνα κατόπιν «εισαγγελικής παραγγελίας» και ζητείται από το «κεντρικό» ΣΔΟΕ (διότι το έγγραφο έχει σταλεί από το ΣΔΟΕ Στερεάς Ελλάδος) να προχωρήσει στο «άνοιγμα λογαριασμών» του προέδρου μας. Το έγγραφο έχει ημερομηνία 29 Αυγούστου 2012.

Πού θέλω να καταλήξω - πλην του αυτονόητου που είναι, «πού βρίσκεται τώρα η έρευνα αυτή και τι έχει προκύψει, αν έχει ολοκληρωθεί»; Οτι πρόκειται για «εισαγγελική παραγγελία» την οποία είχε διατάξει ο οικονομικός εισαγγελέας. Ητοι, ο γνωστός (του προέδρου Πάνου) και μη εξαιρετέος ημών και υμών εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης!

Σπεύδω να διευκρινίσω, για να μη δημιουργηθούν παρερμηνείες, ότι η έρευνα παραγγέλθηκε πριν οι δύο άνδρες έρθουν κοντά και πριν ο κ. Πεπόνης φλερτάρει με την ιδέα να ασχοληθεί με την πολιτική μέσω του κόμματος «Π. Καμμένος και Σία Ανεξάρτητοι Ελληνες».

Ετσι είναι αυτά. Ολοι οι μεγάλοι έρωτες γεννιούνται από μια στιγμή σύγκρουσης...

Διάψευση χωρίς... αιτία

Στο μεταξύ έλαβα, πρωί πρωί μάλιστα, μήνυμα SMS από τον γνωστό τηλεοπτικό σταρ Νίκο Χατζηνικολάου, με το οποίο μου διευκρινίζει μεταξύ των άλλων ότι δεν έχει (αντιγράφω) «καμιά σχέση με το ellines.com πέραν του ότι αποδέχθηκα την πρόσκληση να συντονίζω την ημερίδα» - αναφέρεται στη γνωστή ιστορία του συνεδρίου του προσεχούς Σαββάτου στο Costa Navarino, δαπάναις του ΕΣΠΑ...

Το καίριον της διαψεύσεως με οδήγησε στο να διαβάσω εκ νέου το κείμενό μου, μήπως... αλλά φευ: πουθενά δεν αναφέρω ότι έχει την «παραμικρή σχέση» με το ellines.com, «φορέα υλοποίησης του έργου» συνέδριο στο Costa Navarino. Αλλωστε, ιδρυτής της συγκεκριμένος ΜΚΟ ή επιχείρησης κ.λπ. αναφέρεται ότι είναι ο κ. Χρήστος Μπάρλας, με τον οποίο φαντάζομαι ότι δεν σχετίζεται κατ' ουδένα τρόπο.

Γ. Παπαχρήστος από τα Νέα

Σημείωση Δεξί Εξτρέμ: Η δεύτερη περίπτωση που αναφέρεται ο Παπαχρήστος είναι η επίθεση που έκανε στον Χρ. Μπάρλα (ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας ellines.com) ο οποίος μέσω ΜΚΟ (τι έκπληξη! μετά τον ΠΑΣΟΚοΣΥΡΙΖΑίο Άγγελο Μοσχόβα άλλος ένας δημοσιογράφος με ΜΚΟ) θα διοργανώσει κάποιο συνέδριο... φαγοπότι δηλ. με λεφτά του ΕΣΠΑ... Το ότι ο Χατζηνικολάου του απάντησε ότι δεν έχει σχέση με το ellines.com και τη ΜΚΟ δεν είναι τυχαίο όσο κι αν ο Παπαχρήστος λέει ειρωνικά για τη σχέση Χατζηνικολάου-Μπάρλα "φαντάζομαι ότι δεν σχετίζεται κατ' ουδένα τρόπο"... ο Μπάρλας είναι διευθυντής στο real.gr την ιστοσελίδα που έχει ο Χατζηνικολάου με τον Κουρή...