15 Οκτωβρίου 2013

Δεκτή η έφεση του ΠΑΟΚ, με κόσμο απέναντι στην Μακάμπι

Δεκτή έγινε από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA η έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την τιμωρία της μιας επιπλέον αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών που είχε επιβληθεί για τους υπεράριθμους οπαδούς στο ματς με τη Σάκλε στην Τούμπα.

Έτσι, η τιμωρία μετατράπηκε σε πρόστιμο 30.000 ευρώ, γεγονός που σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί με κόσμο την Μακάμπι Χάιφα για την 3η αγωνιστική του Europa League στις 24 Οκτωβρίου.

Τον ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν ο δικηγόρος Αχιλλέας Μαυρομμάτης και ο διευθυντής της ΠΑΕ Μάκης Γκαγκάτσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

« Η πειθαρχική επιτροπή της UEFA μετά τη σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης έκανε δεκτή την έφεση του ΠΑΟΚ και μετέτρεψε την τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, την οποία είχε επιβάλει για παρουσία υπεράριθμων φιλάθλων στην αναμέτρηση με τη Σάλκε, σε πρόστιμο 30.000 ευρώ. Ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη 24.10 θα υποδεχτεί τη Μακάμπι Χάιφα για την 3η αγωνιστική του Europa League με κόσμο».

Δεν έπεσε η ποινή του Στέφενς

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να δικαιώθηκε στην έφεση που έκανε για την ποινή της μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών που μετατράπηκε σε πρόστιμο, ωστόσο τα δεδομένα σε ό,τι αφορά τον Χουμπ Στέφενς δεν άλλαξαν, που παρέμεινε η ποινή του. Η δευτεροβάθμια επιτροπή της UEFA απέρριψε την έφεση των Θεσσαλονικέων, προκειμένου να μειωθεί η ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών του Ολλανδού τεχνικού. Επομένως, ο Στέφενς θα δει τον αγώνα με τη Μακάμπι Χάιφα από τις εξέδρες, για να εκτίσει με αυτόν τον τρόπο την ποινή του, καθώς ήταν εκτός πάγκου στους αγώνες με Σαχτάρ Καραγκαντί και Αλκμάαρ.

Στο προπονητικό κέντρο της Τσέλσι ο Ιβάν

Στο μεταξύ, ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του συνεχίζουν να συλλέγουν πληροφορίες για προηγμένα αθλητικά κέντρα, ώστε να είναι πανέτοιμοι όταν θα ξεκινήσουν οι εργασίες οικοδόμησης του νέου προπονητικού του ΠΑΟΚ στην Θέρμη. Έτσι, μετά τις προπονητικές εγκαταστάσεις της Τότεναμ, ο Ιβάν Σαββίδης και η αντιπροσωπεία του ΠΑΟΚ που βρίσκεται αυτές τις μέρες στο Λονδίνο, επιθεώρησαν το προπονητικό κέντρο της Τσέλσι.
Newsroom ΔΟΛ