21 Οκτωβρίου 2013

O Χρύσανθος Λαζαρίδης εξηγεί ποιοι μάζεψαν τους μπαχαλάκηδες που έκαιγαν κάθε τόσο την Αθήνα

Που είναι οι μπαχαλάκηδες της Αθήνας; Ποια η σχέση του ΣΥΡΙΖΑ; Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, στενός συνεργάτης του πρωθυπoυργού και βουλευτής Επικρατείας δίνει απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα με αφορμή και την καταγγελία του Αλέξη Τσίπρα εναντίον της κυβέρνησης και στενών συνεργατών του ότι αναπτύσσουν τη θεωρία των δύο άκρων.


Μιλώντας στον Γιώργο Παπαχρήστο, ο Χρύσανθος Λαζαρίδης δήλωσε πως ποτέ δεν εξίσωσε τον ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή. «Η Χρυσή Αυγή είναι άλλης τάξεως πρόβλημα, ο ΣΥΡΙΖΑ άλλης τάξεως πρόβλημα. Ας πούμε με τις Σκουριές. Εγώ από το μυαλό μου το έβγαλα ότι τους καλύπτουν πολιτικά όλους αυτής ή οι ίδιοι τα λένε;» αναφέρει μεταξύ άλλων. Πρόσθεσε πως «με αυτά που λέμε, ορισμένοι έχουν αρχίσει να τους μαζεύουν. Και τους μαζεύουν».

Οταν ο Γιώργος Παπαχρήστος ρώτησε τον Χρύσανθο Λαζαρίδη «Ποιους μαζεύουν;» πήρε την εξής απάντηση: «Τους «μπαχαλάκηδες». Γιατί σταμάτησαν τα επεισόδια που κάθε τόσο έκαιγαν τη Αθήνα; Εμένα περίμεναν να τους το πω; Κοιτάξτε ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να αποδείξει ότι είναι κόμμα δημοκρατικής ευθύνης. Δεν μπορεί να δηλώνει και υπέρ της δημοκρατίας και υπέρ των μπαχαλάκηδων»...