21 Οκτωβρίου 2013

Ποιος να το φαντάζονταν!! "Oπλα και ναρκωτικά στον καταυλισμό που ζούσε η μικρή Μαρία"

Πρώτο θέμα και σήμερα στη βρετανική dailymail η υπόθεση της

Πρώτο θέμα και σήμερα είναι η υπόθεση της μικρής Μαρίας στη βρετανική dailymail. Στην ιστοσελίδα της δημοσίευσε σχεδόν αμέσως τα ονόματα του ζευγαριού που κατηγορούνται για την απαγωγή του κοριστιού.

Με τον τίτλο: «Τελευταία Νέα: Οι πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού των Ρομά που 'άρπαξε τη Μαρία' εμφανίστηκαν στο δικαστήριο και κατηγορούνται για την απαγωγή της» η βρετανική εφημερίδα δημοσιεύει εκτενές ρεπορτάζ και φωτογραφίες από την υπόθεση. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Ο Χρήστος Σαλής, 39, και η Ελευθερία Δημοπούλου, 40 εμφανίζονται σε δικαστήριο της Λάρισας με την κατηγορία της αρπαγής ανηλίκου και κατοχής πλαστών εγγράφων.

Η Μαρία, που τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης έχουν βαφτίσει «ξανθό άγγελο», είναι το επίκεντρο μιας παγκόσμιας έρευνας της Ιντερπόλ αφού αφότου βρέθηκε σε οικισμό αθίγγανων κοντά Φάρσαλα.

Μάλιστα η dailymail δημοσιεύει φωτογραφίες με όπλα, κλεμμένες πιστωτικές κάρτες ακόμα και ναρκωτικά που δόθηκαν από την αστυνομία και βρέθηκαν στον καταυλισμό όπου διέμενε το ζευγάρι των Ρομά.