25 Νοεμβρίου 2013

Τους έφαγε τα λεφτά το ΠΑΟΣΚικό λαμόγιο (τώρα θα 'ναι κι αυτός ΣΥΡΙΖΑ): Αγωγή κατά του προέδρου της ΚΟΕ, Δημήτρη Διαθεσόπουλου, από 11 πρώην διεθνείς πολίστες

Αγωγή και μήνυση σε βάρος του προέδρου της ΚΟΕ, Δημήτρη Διαθεσόπουλου, κατέθεσαν ένδεκα πρώην διεθνείς πολίστες, για οφειλές 250.000 ευρω από το 2008.

Πρόκειται για τους...
Νίκο Δεληγιάννη, Γιώργο Ρέππα, Αντώνη Βλοντάκη, Κώστα Κοκκινάκη, Γιώργο Αφρουδάκη ,Γιάννη Θωμάκο, Τάσο Σχίζα, Αργύρη Θεοδωρόπουλο , Δημήτρη Μάζη, Γιώργο Ντόσκα και Δημήτρη Μιτελούδη.

Οι πολίστες αυτοί συμμετείχαν στην εθνική ομάδα που έλαβε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες  στο Πεκίνο το 2008. Σύμφωνα με την μηνυτήρια αναφορά, το Μάιο του 2008, οι παίκτες της εθνικής είχαν συμφωνήσει με την ομοσπονδία να τους καταβληθεί το ποσό των 250.000 ευρω για προετοιμασία και συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οπως καταγγέλουν οι παίκτες, το ποσό αυτό δεν δόθηκε ποτέ, παρά το γεγονός ότι αρκετές φορές επικοινώνησαν με την ομοσπονδία, ζητώντας να τακτοποιηθεί το θέμα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο των παικτών, Γιάννη Μαρακάκη, «Η μήνυση αφορά την κακή διαχείριση από την Ομοσπονδία των χρημάτων που είχε πάρει από την ΕΟΕ, για την Ολυμπιακή προετοιμασία, με τη μορφή οδοιπορικών προς τους αθλητές και η αγωγή, αφορά τα χρήματα που δεν έχουν καταβληθεί στους αθλητές μέχρι σήμερα».

Ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος, υποστήριξε ότι ακόμα δεν έχει ενημερωθεί για την αγωγή: «Αυτό που έχω να πω είναι ουδείς επικινδυνέστερος εχθρός, εκ του ευεργετηθέντος αχάριστου. Θα πάρουν την απάντηση που θέλουν, προς το παρόν, δεν έχω να πω τίποτα άλλο», είπε.