22 Νοεμβρίου 2013

Ξεσπά η γυναίκα του 28χρονου: «Ο Τάσος δεν ήξερε τίποτα...Τον έμπλεξε ο "φίλος" του»

Η σύζυγος του Τάσου Ντούπη που έπεσε νεκρός από τις γροθιές μπράβου από την Τσετσενία αποκαλύπτει: «Ο Τάσος δεν ήξερε να έρθει στην Ομόνοια. Ο δήθεν φίλος του τον έμπλεξε»

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί ο ξυλοδαρμός μέχρι θανάτου του 28χρονου οικογενειάρχη Τάσου Ντούπη από την Πηνεία Ηλείας, από έναν Τσετσένο μπράβο και πρώην πυγμάχο, ο οποίος κατ'εντολή του αφεντικού του γρονθοκόπησε μέχρι τέλους τον άτυχο νέο και πατέρα ενός μικρού κοριτσιού.

Ο 28χρονος Τάσος πλήρωσε με τη ζωή του τη συμπαράσταση που παρείχε σε 35χρονη φίλη του, στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει τα δεδουλευμένα της.

Έτσι ξεκίνησαν όλα

Το θύμα, πατέρας ενός κοριτσιού ηλικίας 2,5 ετών, επισκέφθηκε μαζί με φίλο του και την 35χρονη κοπέλα, εστιατόριο στην Ομόνοια, στο οποίο εργαζόταν στο παρελθόν η τελευταία. Ο 28χρονος λογομάχησε αρχικά με τον εστιάτορα επειδή ο τελευταίος αρνούνταν να πληρώσει τα δεδουλευμένα που χρωστούσε σε πρώην εργαζόμενη και φίλη του νεαρού. Τα αίματα άναψαν και τότε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου ειδοποίησε τον 39χρονο ομογενή από την Τσετσενία, μπράβο της περιοχής, ο οποίος γρονθοκοπούσε με σφοδρότητα τον νεαρό άνδρα στο πρόσωπο και στο κεφάλι.

Κατά πληροφορίες ο μπράβος φορούσε γάντια που είχαν μέταλλο εσωτερικό και ήταν τέτοιο το μένος του που συνέχισε να χτυπά και να κλωτσά τον άτυχο 28χρονο ακόμη κι όταν είχε πέσει αναίσθητος.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, δυστυχώς όμως ήταν αργά, καθώς ο νεαρός είχε χάσει τη ζωή του από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα.

Συγκλονισμένη η γυναίκα του θύματος

Σοκαρισμένη από τον άδικο χαμό του συζύγου της είναι η γυναίκα του Τάσου Ντούπη η οποία μιλώντας στην εκπομπή «ΣΚΑΪ» είπε ότι ο φίλος του νεκρού άνδρα της -που ήταν μαζί στο εστιατόριο της οδού Γερανίου- έμεινε απλός παρατηρητής και δεν έκανε τίποτα για να  προστατέψει τον 28χρονο.

Ο άτυχος 28χρονος από την Ηλεία, ο οποίος βρισκόταν στην Αθήνα για οικογενειακή του υπόθεση, συνόδευσαν μαζί με έναν φίλο του, μια γνωστή που διεκδικούσε χρήματα από έναν καταστηματάρχη. όταν έφτασαν εκεί, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος φώναξε έναν μπράβο που άρχισε να χτυπάει τον 28χρονο, αφήνοντάς τον αναίσθητο. Λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

«Αυτά που λένε για τον φίλο του, τον δήθεν φίλο του, είναι όλα ψέματα. Αυτός τον έμπλεξε. Ο Τάσος δεν ήξερε τίποτα. Δεν ήξερε να έρθει στην Ομόνοια. Από Αθήνα δεν ήξερε τίποτα. Αυτόν τον φίλο, τον παίρναμε τηλέφωνο αλλά στην αρχή δεν το σήκωνε... Ήταν μπροστά όταν χτυπούσαν τον Τάσο και δεν έκανε τίποτα» είπε η γυναίκα.

Από την πλευρά του, ο θείος του θύματος μιλώντας στο «Εθνος» είπε ότι ο 28χρονος ήταν ένα ήρεμο παιδί του χωριού, που δεν ήξερε την Αθήνα. Είπε μάλιστα για τον φίλο με τον οποίο το θύμα ήταν μαζί τη μοιραία νύχτα: «Αφού επικοινώνησε μαζί μας η Αστυνομία και μας είπε ότι ο Τάσος σκοτώθηκε, 4 ώρες μετά τον πήραμε τηλέφωνο και μας έλεγε ότι ζει και είναι καλά. Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό».

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 39χρονο (ως ημεδαπός αναφέρεται επισήμως στην ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας), αλλά και στον 43χρονο διαχειριστή του καταστήματος ο οποίος είναι κι αυτός ημεδαπός, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση για την εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας του άτυχου 28χρονου από την Αμαλιάδα της Ηλείας.

Ο 28χρονος πατέρας ενός μικρού παιδιού είχε έρθει στην Αθήνα επειδή επρόκειτο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ο πεθερός του.

Το μεσημέρι της Πέμπτης τελέστηκε σε κλίμα βαθιάς οδύνης η κηδεία του άτυχου 28χρονου.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ