03 Νοεμβρίου 2013

Η αντιτρομοκρατική περιμένει την κατάθεση του 4ου ΧΑυγίτη που γλίτωσε από την επίθεση καθώς αντιλήφθηκε τι έρχονταν

Η αντιτρομοκρατική συνεχίζει τις έρευνες και χτενίζει όλα βίντεο από κάμερες που βρίσκονται στην περιοχή, αλλά και εκείνες που μπορεί να κατέγραψαν την πιθανολογούμενη οδό διαφυγής της μοτοσικλέτας.

Ωστόσο, εκείνος που αναμένεται να προσφέρει τα πιο σημαντικά στοιχεία είναι το 4ο μέλος της Χρυσής Αυγής που ήταν παρών στην επίθεση και κατάφερε να ξεφύγει παρά το γεγονός ότι ο δράστης πυροβόλησε εναντίον του δύο φορές.

Το άτομο αυτό βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν έχει καταθέσει, επισήμως τουλάχιστον, στις Αρχές κάτι που αναμένεται να γίνει αύριο.

Οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής εκτιμούν ότι ενδεχομένως ο μάρτυρας αυτός να έχει δει το πρόσωπο του εκτελεστή, ο οποίος δεν είχε καμία ιδιαίτερη προφύλαξη παρά μόνο ένα τζόκεϊ στο κεφάλι, ή να δώσει περισσότερες πληροφορίες για τον σωματότυπο των δύο δραστών.

Χαρακτηριστικό είναι πως το άτομο αυτό ήταν το πρώτο που αντιλήφθηκε τι συνέβαινε καθώς είδε τον δράστη να πλησιάζει στο γραφεία και αντιλήφθηκε την κίνησή του να βγάλει το πιστόλι και να αρχίσει να πυροβολεί.