17 Νοεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Τασούλας: Στις πρώτες δέκα ημέρες της κυβέρνησης Τσίπρα θα γίνει bank run

Κριτική στον Αλέξη Τσίπρα άσκησε ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Τασούλας, σχετικά με την συνέντευξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην «Αυγή της Κυριακής» και την περιγραφή του σχεδίου των 100 πρώτων ημερών της κυβέρνησης της Αριστεράς.

Μιλώντας το πρωί της Κυριακής στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο κ. Τάσουλας ανέφερε ότι στις πρώτες δέκα ημέρες της κυβέρνησης Τσίπρα θα σημειωθεί πλήρης καταστροφή, καθώς με το σχέδιο του θα επικρατήσει τραπεζικός πανικός.

«Στις πρώτες δέκα ημέρες της κυβέρνησης Αριστεράς θα γίνει bank run» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τασούλας.

 Στη συνέντευξη του ο Αλέξης Τσίπρας, υπό τον τίτλο «Το σχέδιο των 100 πρώτων ημερών της κυβέρνησης της Αριστεράς», αναφέρεται στα πρώτα μέτρα της κυβέρνησης της Αριστεράς, τα οποία θα αφορούν την αντικατάσταση του Μνημονίου, που θα ακυρώσει ο λαός, από Εθνικό Σχέδιο Ανάπτυξης και Ανασυγκρότησης της χώρας που θα περιλαμβάνει την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων και του κατώτατου μισθού στα προ Μνημονίου επίπεδα, τον έλεγχο των απολύσεων, τον νέο αναπτυξιακό νόμο, τη σύσταση περιουσιολογίου, καθώς και δίκαιου και σταθερού φορολογικού συστήματος.

Προτεραιότητα, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ακόμη η επαναδιαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης, η αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και η επαναλειτουργία της ΕΡΤ με ταυτόχρονη τήρηση του νόμου για την αδειοδότηση των ιδιωτικών ΜΜΕ.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player