17 Νοεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ: Έφτασε κι έφυγε τρέχοντας ο τραγέλαφος με τη σημαία του Πολυτεχνείου στην αμερικανική πρεσβεία-Αναλαμβάνει η ΕΛΑΣ τη φύλαξη του παν/μίου

[ΕΠΙΚΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ...

Τρέχοντας μπροστά από την πορεία, μη τυχόν τους προλάβουν οι Κνίτες και τους την πάρουν, έφτασε το τσίρκο των ΠΑΣΟΚων (όσων έμειναν) με τη σημαία του Πολυτεχνείου στην αμερικάνικη πρεσβεία (γέλια), όπου τη μάζεψαν και όπου φύγει φύγει... Φυσικά όπως έχουν παραδεχθεί και οι ίδιοι η δήθεν "αιματοβαμμένη" σημαία είναι ξαναβαμμένη με κέτσαπ καθώς ως γνωστόν η μητέρα κάποιου ΠΑΣΟΚου που την φύλαγε σπίτι του, την έπλυνε στο πλυντήριο γιατί της φάνηκε "βρώμικη". Ως γνωστόν τη σημαία την κρύβουν...
οι ΠΑΣΟΚοι από το 1982 οπότε και διέλυσαν μαζί με τους κομμουνιστές την ΕΦΕΕ επειδή άρχισαν να χάνουν την πλειοψηφία με την άνοδο της ΔΑΠ... Να θυμίσουμε ότι τη σημαία έχουν σηκώνει μεγάλες μορφές της πολιτικής όπως ο Τζουμάκας σαν Πρόεδρος της ΕΦΕΕ το 76-78 και ο Παπουτσής που τον διαδέχθηκε ως το 80 οπότε και την σούφρωσαν για πάντα... Φυσικά για να λέμε και τα δικά μας στην πρώτη εκδήλωση όπου εμφανίστηκε η σημαία το 1975 την κρατούσε... ο Χρύσανθος Λαζαρίδης...]

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα η καθιερωμένη πορεία προς την πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Η σημαία του Πολυτεχνείου έχει φτάσει στην αμερικανική πρεσβεία, ωστόσο το κυρίως σώμα της πορείας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο χώρο του Συντάγματος. Στην Ομόνοια βρίσκεται το μπλοκ του ΚΚΕ.

Μικροένταση επικράτησε για λίγα λεπτά στη συμβολή Βασιλέως Γεωργίου και Φιλελλήνων, όπου ο Σύνδεσμος Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967-1974 προσπάθησε να περάσει για να ενταχθεί στην πορεία. Η Αστυνομία αρχικά τους εμπόδισε αλλά τελικά τους επέτρεψε να περάσουν.

Πέραν αυτού, η κατάσταση είναι ήρεμη και δεν έχουν λάβει χώρα επεισόδια.

Στην έναρξη της πορείας, η Αστυνομία προέβη προληπτικά σε 10 προσαγωγές.

Στις 5:50 μ.μ. είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στη Θεσσαλονίκη η πορεία προς το αμερικανικό προξενείο.

Σημειώνεται πως οι εφετινές εκδηλώσεις είναι η πρώτη περίπτωση όπου η ευθύνη για τη φύλαξη των κτηρίων και η αποτροπή επεισοδίων ανήκει στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, δεδομένου του νόμου 4009 που ψηφίστηκε το 2011 και κατήργησε το άσυλο στα ΑΕΙ.

Η Επιτροπή Εορτασμού, όπου συμμετέχουν το ΕΜΠ, ο Σύνδεσμος Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967-1974, φοιτητικές παρατάξεις, συνδικάτα και άλλοι φορείς είναι υπεύθυνη για τις εκδηλώσεις εντός του ιστορικού συγκροτήματος του Πολυτεχνείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής», η ΕΛ.ΑΣ. θα αναλάβει τη φύλαξη του Πολυτεχνείου στις 2 μ.μ. Μέχρι τότε, την ευθύνη για την περιφρούρηση του χώρου θα έχουν οι πρυτανικές Αρχές. Τις πρώτες απογευματινές ώρες, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αναμένεται να παραταχθούν περιμετρικά του Πολυτεχνείου και στα γύρω στενά, ενώ υπάρχει πρόβλεψη για τη φρούρηση και των υπολοίπων πανεπιστημιακών κτηρίων του κέντρου της Αθήνας.

Εν τω μεταξύ, σε ισχύ βρίσκονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του κέντρου, ενώ με εντολή της Αστυνομίας από τη 1 μ.μ. έχουν κλείσει οι σταθμοί του Μετρό «Πανεπιστήμιο», «Σύνταγμα» και «Ευαγγελισμός», ενώ από τις 2:30 μ.μ. έκλεισαν και οι σταθμοί «Μέγαρο Μουσικής» και «Αμπελόκηποι».

Μηνύματα με πολιτικό και κοινωνικό περιεχόμενο έστειλε η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας.

Δείτε τη φυγάδευση του τυπάκου που κρατάει τη "σημαία" του Πολυτεχνείου... Αλήθεια η Αστυνομία, τι δουλειά έχει και τον φυγαδεύει;;;



Πηγή: http://www.skai.gr