16 Νοεμβρίου 2013

Και η Κατερίνα Μπατζελή γλύφει τον ΣΥΡΙΖΑ

Ένα ακόμη «ορφανό» του Γ. Παπανδρέου, από τους βουλευτές που ευνοήθηκαν όσο λίγοι από τον πρώην πρωθυπουργό και το ΠΑΣΟΚ γενικότερα, αποφάσισε ότι για να επιβιώσει πολιτικά πρέπει να… ξεσκονίσει το παλτό του Αλέξη Τσίπρα.

Ο λόγος για την Κατερίνα Μπατζελή, την πρώην υπουργό Γεωργίας η οποία ρίχνει κλεφτές ματιές προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η Κατερίνα Μπατζελή, μέλος της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ μάλιστα, μιλώντας στο “Κόκκινο” τάχθηκε υπέρ της υποψηφιότητας του Αλέξη Τσίπρα για την προεδρία της ΕΕ, εκτιμώντας ότι θα βοηθήσει στην προβολή του ελληνικού προβλήματος και στην καλύτερη διαπραγμάτευση. Παράλληλα αφήνει αιχμές κατά του Ευ. Βενιζέλου λέγοντας πως προσωπικές ή πολιτικές συμπάθειες ή αντιπάθειες δεν μπορούν να αποτρέψουν την συμμαχία των προοδευτικών δυνάμεων.

Ποια είναι η συμμαχία που εννοεί η κ. Μπατζελή; Και πόσο προοδευτική δύναμη είναι ας πούμε το κόμμα που υπηρετεί ή το κόμμα που φλερτάρει, δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ;

Βεβαίως, για να μην κατηγορηθεί για αντάρτισσα, αναφερόμενη στην πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ  να καταθέσει πρόταση για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής  που αφορά στις  συμβάσεις για τα  Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, την χαρακτήρισε κίνηση τακτικισμού, που επιδιώκει να χτυπήσει την αχίλλειο πτέρνα της κυβέρνησης που είναι το ΠΑΣΟΚ.