19 Νοεμβρίου 2013

Πέστε απ' τα σύννεφα: ΑΥΓΗ-Μουλόπουλος επιστρατεύουν και ψέμματα στον πόλεμο εναντίον Τατσόπουλου

[Γράφουν κατά βάση ψέμματα και που και πότε επιστρατεύουν καμιά αλήθεια έπρεπε να γράψουμε κανονικά...]

Η πλακίτσα με το "γελωτοποιός" δεν ήταν αρκετή για την αποδόμηση Τατσόπουλου. Επιστρατεύτηκε και ένα ψέμα. Στο άρθρο του Μουλόπουλου, εναντίον του, αποδίδεται στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ μια φράση που ουδέποτε ξεστόμισε, το ...
«απόψε είμαστε όλοι χρυσαυγίτες». Για την ιστορία, την επίμαχη φράση είχε αναρτήσει στο facebook ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, το βράδυ της δολοφονίας των δύο χρυσαυγιτών, ως συνέχεια μιας σειράς αναρτήσεών του έπειτα από διάφορα περιστατικά βίας με τα οποία υποδήλωνε ότι καταδικάζει τη βία όποια και αν είναι τα θύματά της (είχε ποστάρει π.χ. είμαστε όλοι ΠΑΜΕ μετά την επίθεση που δέχθηκαν από χρυσαυγίτες μέλη του ΠΑΜΕ στο Πέραμα).

Το λάθος του Τατσόπουλου ήταν ότι υπερασπίστηκε τον Βαλλιανάτο.

ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ. Ο Τατσόπουλος δεν άφησε ούτε αυτό αναπάντητο. Εγραψε: «Στο άκρως ψυχαγωγικό ανάγνωσμα του Βασίλη Μουλόπουλου “Είμαστε όλοι Τατσόπουλοι”, διαψεύδεται πανηγυρικά ότι το χιούμορ δεν μπορεί συνυπάρξει κάλλιστα με τη μοχθηρία και τη διαστρέβλωση. Ωστε έτσι, Βασίλη, έχω δηλώσει ότι “Είμαστε όλοι Χρυσαυγίτες” και συνυπογράφω την ιδέα μιας “Χρυσής Αυγής με ανθρώπινο πρόσωπο”; Με τα άπαντα του Ζντάνοφ ξενυχτάς τα βράδια;».

Ο Τατσόπουλος αναμένεται να κληθεί να δώσει εξηγήσεις στη σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Το έχει προαναγγείλει, άλλωστε, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Νίκος Βούτσης. «Υπάρχει θέμα με τον Πέτρο», είχε πει ο Βούτσης.

Και στον πόλεμο του Βούτση και του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Τύπου, η αθυροστομία και το μη εγκεκριμένο χιούμορ θεωρείται ως λιποταξία.

TA NEA