03 Νοεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ: Με κεριά και φραστικές επιθέσεις κατά δημοσιογράφων το τρισάγιο της Χρυσής Αυγής-Άλλαξαν το όνομα του δρόμου

Σε σχετικά ήπιους τόνους σε αντίθεση με τα καφριλίκια των αριστερών, στις πορείες για το θάνατο του Φύσσα ή του πιτσιρικά που πήδηξε απ' το τρόλει, πραγματοποιήθηκε το τρισάγιο που οργάνωσε η Χρυσή Αυγή το απόγευμα του Σαββάτου στο σημείο όπου δολοφονήθηκαν τα μέλη της Χρυσής.
Το παρών έδωσε σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής και αρκετοί άνθρωποι κρατώντας κεριά και αφήνοντας λουλούδια στο σημείο όπου έπεσαν νεκροί οι Γιώργος Φουντούλης και Μανώλης Καπελώνης.

Οι δρόμοι γύρω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής παρέμενα αποκλεισμένοι και σήμερα, ενώ, νωρίς το απόγευμα υπήρξε ένταση όταν οπαδοί του κόμματος και συγκεντρωμένοι επιτέθηκαν φραστικά κατά δημοσιογράφων.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε ότι η Χρυσή Αυγή πενθεί για τους δύο ανθρώπους που ανήκουν στην οικογένειά της και σημείωσε με νόημα πως «οι ψυχές του Μάνου και του Γιώργου είναι φωτεινοί φάροι».

Μάλιστα οι κάτοικοι άλλαξαν την ταμπέλα του δρόμου με μία όπου αναγράφεται: "Οδός Δημοκρατίας - Γιώργου Φουντούλη, Μάνου Καπελώνη"